istanbulda nelerle karşılaşıyoruz...

Alayı böyle :) ama İstanbul yine iyi ben Trabzon/Akçaabattayım tek şeritli mahalle yolunda rampa aşağı inerken 30-40 ile felan minübüs geldi arkadan korna vuruyor kenara çık soluyayım diye :) ne mallar var emin olun.

Nfs

Kendi basima gelmis kadar sinirlendim, ofkelendim. Ama dayanisma muthis heralde sportlar araci yakalayip "hal hatir" sormuslardir....

Öyle dalambar gelip Girersen motorcuların içine adamın etrafını sarıverirler böyle bir anda :) yaptığı harekete karşı hilal taktiği güzeldi :)

cebine buji koyup camını patlatsan sen kötü olursun

durdurup dövsen sen kötü olursun

camından içeri biber gazı sıksan sen kötü olursun

motor üzerinde polise haber veremezsin

sinirinden olduğun yerde kudurursun bunlarda kendilerini büyük adam sanıp gazlayıp gider

Moderatör tarafında düzenlendi:
böle çok var geçen gece 3 te izmirde 2 şeritli yolda sol şeritte 120 ile gidiyorum son hızım. yolda başka hiç bi araç yok bı araba arkama yanaştı selektör selektör çekil diyor sağ şerit traşlı o hızla girsem takla atarım yolda bom boş sola yanaştım geç diyorum kornaya basıp önüme geçti bir iki defa frene dokundu yakalasam mutsuz ederdim bastı kaçtı honda cvc

F54

bu video da olandan aynısı bu akşam bana da böyle birşeyler yaptı bende bıradaki arkadaşların yaptığı yaptım(yorum yapanların)

Babacım niye böyle riskler alıyorsunuz ya... Korktum valla bir şey yapacak diye. Hani ileride döner bir yerden veya trafik sıkışır hesabını sorarsın, ama böyle çok daha tehlikeli be.

Reşit, sonra ne oldu peki?

Son düzenleme:
aynen katılıyorum
cebine buji koyup camını patlatsan sen kötü olursun

durdurup dövsen sen kötü olursun

camından içeri biber gazı sıksan sen kötü olursun

motor üzerinde polise haber veremezsin

sinirinden olduğun yerde kudurursun bunlarda kendilerini büyük adam sanıp gazlayıp gider

Araba sürücüsü
okuz-9.jpg

Motorcular
Ninjas.jpg

Harika sarmışlar ya tırsmıştır adam:mrgreen:

Son düzenleme:
ya ben mı goremıyorum telden gırdım dıye ppc mode gectım yıne bsy yok yorum sızın yazıo o kadar nolmus nolmus:D

En son arkadaşı geçekten fena sıyırmış. Böylesini durdurup eşcinsel ilişki yaşayacaksın aktif rolde !
Hümanist duygularımı öldürüdü bit yavrusu :cherry:

Bu panelvan,ticari,minibüs,dolmuş,transit tayfa her şehirde aynı arkadaşlar istanbula özgü değil özellikle dolmuşçular dakikam geçiyor diye bildiğiniz biçiyor trafiği hani biraz kendinize güveniniz yada cüsseniz varsa durunca hesap sorarsınız ama hareket halinde büyük risk tampon ucuyla dokundursa Allah muhafaza neyse çok şey var söylenecek.
Kuyruk acısı,hazımsızlık,kıskançlık,sorunlu çocukluk dönemi,kötü sex hayatı vs vs

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Keşke durdurup derdini bir sorsaydınız?... Sadece motoru değil arabayı da sıkıştırdı öküz...
Tam zopalık....
Basacaksın haydarı aynasına alacaksın aşağı....

Vallahi helal olsun on numara dayanışma hemen çevirdiler. Kırmızı motorda bastı geldi başladı laflaşmaya. Süper grup olmuşlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar