İstanbul'da Motosikletli Kuryeye Silahlı Saldırı

Cevizlibağ istikametinde ilerleyen para taşıyan motosikletli kuryeye bir minibüs içerisinde ateş açıldı. Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. Para çantasının ise saldırganlar tarafından alınamadığı kaydedildi.

İHA'nın haberine göre olay Zeytinburnu Merter Kavşağı'nda Cevizlibağ istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; bir döviz bürosuna çalışan motosikletli kurye içerisinde yaklaşık 100 bin dolar bulunan para çantasını taşıdığı sırada bir minibüs içerisinde ateş açıldı. Yanında bir kişi daha bulunan motosikletli kurye saldırıda yaralanırken arkadaşı ise olayı yara almadan atlattı.

SALDIRGANLAR KAYIPLARA KARIŞTI

Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kuryeyi hastaneye kaldırdı. Olayın ardından saldırganlar kayıplara minibüsle kayıplara karıştı. Olay yerinde bulunan ve içerisinde yaklaşık 100 bin dolar çantayı polis korumaya aldı. Olayın soygun amaçlı mı yoksa başka bir amaçla mı gerçekleştiği konusu araştırılırken polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haberturk

x9ey56.jpg

FG8Qmr.jpg

Ekli dosyalar

• kuryeye-ates.jpg
    kuryeye-ates.jpg
    73.3 KB · Görüntüleme: 19,158
Moderatör tarafında düzenlendi:
Her yanımız felaket dolu. İster yol kavgası ister para olsun. Bir cana değer mi? Yazık :( Allah tez zamanda şifa versin kurye arkadaşa. Ve yapanlar umarım yakalanır ve cazlarını çekerler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakında bu tarz olayların haber niteliği taşımayacağına ve bu tarz olayların normal karşılanacağına inanıyorum.

Kurye'ye 100 bin dolar taşıtmak neyin kafası çözemedim. Bu tip paralar böyle mi taşınıyor yani?

Arkadaşa geçmiş olsun :( en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Yazık olmuş. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bu tür para nakli yapan bir kurye ile tanışmıştım. Taşıma ruhsatlı silahı da vardı. Sürekli tetikte olduğunu yanına hiç bir aracı yaklaştırmadığını söylemişti. Fakat trafik ortamında silah da olsa kendini korumak imkansız. Yapılacak iş değil. Dünyadan habersiz trafikte giderken birimizi para kuryesi zannetmezler inşallah.

Son düzenleme:
Trafikte binlerce motosikletli kurye var. Ve kimin para taşıyıp taşımadığı belirsizliği, a ve b noktasındaki alıcı ve verici dışında aracı olan kurye arasındadır. Yol kavgası olacağını sanmıyorum. Hele ki 100000$ dan bahsediyoruz. Abartı olabilir. Velhasıl ya bilen biri kasten ya da kişisel başka bir sebepten olabilir. Kurye arkadaşa acil şifalar dilerim. Allah sevdiklerine bağışlamış, tez zamanda ayaklanır ümidiyle.

Arkadasa geçmiş olsun. Yol kavgası olacağını sanmam. o kadar para taşıyan adam riske girip kimseyle kavga etmez bence. Mevzu muhtemelen para mevzusudur. İnsanlar özel güvenlikli araçlarla para taşıyamıyorken kuryeye para taşıtmak da işin cabası.

birde böyle bir algı yayılırsa toplumda vay haline kurye arkadaşların.
Kesmece karpuz gibi deneme yanılma bile yaparlar Allah muhafaza.

haberi yapanların biraz daha dikkatli seçmeleri lazım kelimelerini..

ama polis motorcuyu çevirir neyse bu sefer bari bişey demeseydim ülke sizin olsun

Cezalar caydırıcı değil diye klişe bir cümle vardır hani, gerçektende öyle.

Bence kısasa kısas yapılmalı. Bu adam silahlamı vuruldu, Yaralayanda silahla aynı yerinden vurulmalı.

Kişilerin karşısındakilere niyeti ve yaklaşımı neyse, o kişide bi mukabele karşılığını bulmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar