"o seyyar tezgahınızı kaldırır mısınız lütfen?"
"(töbe yareppi töbe) git ablacım başımdan"
"hmmm, peki, ben gidiyim o zaman"
sana öylemi yapıyorlar
"o seyyar tezgahınızı kaldırır mısınız lütfen?"
"(töbe yareppi töbe) git ablacım başımdan"
"hmmm, peki, ben gidiyim o zaman"
hani, pek bilgim olmadığından soruyorum:
bu memlekette zabıta ne iş yapar? zabıta memuru kadın ne iş yapar? hadi bunların cevabını bulduk diyelim; motorize zabıta memuru kadın ne iş yapar?
yani bir kadın memurun motosiklet ihtiyacı hissedeceği ne gibi bir senaryo gerçekleşebilir? kalaycı gacıların peşine mi düşecek? overlokçuları mı kovalayacak? parkta yere çekirdek kabuğu atan yeni yetme ergen kızları mı takibe alacak?
olayı basından bilmiyorsan sonuna yorum yapmayacaksın fikrimce,
motosikletlerin bir çok noktaya daha rahat ulaştıgı açık, bu durumu pozitife cevirmişler, ayrıca aynı şekilde bir kadın grubu kurulmuş,
nedir derdin anlamadım, konuya bir yorum bırakmışsın, bir daha girip ikinci yorumla dikkat cekme amacını ergensel buluyorum,
olayı basından bilmiyorsan sonuna yorum yapmayacaksın fikrimce,
motosikletlerin bir çok noktaya daha rahat ulaştıgı açık, bu durumu pozitife cevirmişler, ayrıca aynı şekilde bir kadın grubu kurulmuş,
nedir derdin anlamadım, konuya bir yorum bırakmışsın, bir daha girip ikinci yorumla dikkat cekme amacını ergensel buluyorum,
Senin neyi doğru bulduğun umurumda mı acaba? hani mod'um ya, farkındaysan,
Saçma sapan kadın ezikleyen, sonrada konuyu feministliğe yaslayıp prim yapmaya çalışan sen zihniyetlere acımaktan başka yapacak hiç bir şeyimiz yok,
adı üstünde herşeye karşı herşeye muhalefet onu bile beceremiyor da neyse
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
bunun gibiler oksijen israfindan başka bir şey değiller
he, o dediğinizden...
konuya atlayıp, "kadınların ezilmesi" "kadınlara hak tanınması" falan feşmekan mentalitesiyle bilmiş havasında ona buna giydirmeye çalışan sizsiniz.
biri fikir beyan etti, çemkirmeye başladınız.
ben soru sordum, gene çemkirmeye başladınız.
baktın olmadı bok atıcaksın, güzel taktik,
evet aramızda gunlerdir komik birisi var oda sacma sapan yorumlarıyla sen oluyorsun,
gülüyorum birde konuya siyasal yorumlarıyla yukarıdan bakan bakış açısı getirmişsin..
sığ dusunceleri süslereyek buyutemezsin, özün ortada herkese saldırmak, napsan boş.
Yahu ilk defa mı kadın zabıta görüyorsunuz?
20-25 sene önce bile bizim ilçede kadın zabıta vardı, bir çok belediyede de gördüm.
Gayet başarılıları.
Ön yargılı olmayın.
Bu arada arkadaşın üstü çizilmiş.
Bu kadarcık bir tartışma yüzündense pek yakışık almamış. Başka bir terbiyesizlik varsa başka ama incir çekirdeğini doldurmayacak bir tartışma bu.
Yapmayın böyle.
Adamı banlayınca fikri değişmeyecek.