Ofisim Kozyatağında ve E5'i görüyor, sabahtan beri bakıyorum da kim takar valiyi diyerek trafiğe çıkış yasağını pek sallamamışız.
Ah be tam çıkıp şöyle bir tur atayım diyordum. Neyse kısmetse başka pazar.
Bu havalarda zaten çıkmayın valiliğe gerek yok, buzlanma gibi birçok tehlike varken profesyonel amaçlı değilse kendimize neden zarar yaşatalım. Maharet asıl tehlikeyi öngörüp engel olmak, yoksa ben bu havada da sürerim edası ile ihtiyaç yokken çıkmak gereksizlik. Araçlar bizi görmekte zorlanıyor biz de aynı şekilde farketmekte zorlanıyoruz, ayrıca rüzgar büyük sıkıntı, lütfen kendinizi ve sevdiklerinizi düşünüp öyle karar verin.
Ofisim Kozyatağında ve E5'i görüyor, sabahtan beri bakıyorum da kim takar valiyi diyerek trafiğe çıkış yasağını pek sallamamışız.
Sayın vali bir protez too ederse görürsünüz. (Bkz. Coca Cola'yı Fanta içerek protesto eden vali)
https://static.birgun.net/resim/hab...-protesto-etmek-icin-fanta-icmis-525026-1.jpg
Benim ki keyfe keder şöyle bir tur atayım durumu. Zaten kar ve buz ihtimali olduğun da çıkmıyorum. Vali yasaklamasa da çıkmam. Benim hayıflanmam valinin yasaklamasına değil tam tur atacakken kar yağmasına.
Neyse kar yağması da bir ihtiyaç ben haftaya tur atsam da olur.
Devlet hep doğruyu mu yapar?
Fotoğraf sanki dandik bir düğün salonundan alınmış gibi.