İstanbulda Motosiklet Gezisini Seven Arkadaşlar Aranıyor :)

arkiler bu gezi işi sardı her yol paris avrupa yakasında gaziosmanpaşadayım msn adresim : [email protected] motor sevdalısı arkilerle tanışmak isterim sağlıcakla kalın

polıs okuluna yakın demek istedimmm sadece polis falan deyilimmmm yanlış anlasılmasınnnn...hem bu krizde ne güzel olurdu polis olsam ama nerdeeeeeeeeeee

kadirrr...yakın bi rota uyarsa...durusu(terkos)karaburun yapıp gelelimmm ufaktan uyarmıııııı..

Son düzenleme:
ben silivri kumburgaz tarafını düşünüyodum bu hafta sonu aslında toluluk olarak gitmek lazım herkes çantalara doldurcak nevaleyi bi de mangal yaktıkmı offf değme keyfimize

kadir...açık söylemek gerekirse ben geçen yaz sonu aldım motoru şuan 1445 km.de sadece pek şehiriçi yollarda e5 tem.sürmedim..hep uzak ara yollar yaptımm..daha yeni sayılırım motor üstündeee...

var onda sıkıntı yok...e sınıfı...birde a2.ama motor ne taksiye benziyo ne otobüse...bide motor küçük savurur falan diye pek işlek yollara çıkmadımm şimdiye kadar...

montunu kaskını mutlaka kullanmanı tavsiye ederim sana A-2 siz motora binmek hele hele ist trafiğinde çok sakıncalı eğerki A-2 almayı düşünürsen gaziosmanpaşada tem sürücü kursu var ben fiyatta yardım ettiririm sana

A2 Var..saol Ilgin Için..montum Kaskımda Iii Sayılırr..toplamda Ikisine 450 Ytl Pra Verdimm..pantolon Yok Sadece Unuda Alıcam Yakındaa Kısmetse

A2 Var..saol Ilgin Için..montum Kaskımda Iii Sayılırr..toplamda Ikisine 450 Ytl Pra Verdimm..pantolon Yok Sadece Unuda Alıcam Yakındaa Kısmetse

bi gün belirleyip bi program yapıp güzergah belirleyelim özkan gelicek arkadaşlar da bi fikir versinler nereye gidebiliriz en kısa zamanda topluluk halinde bi turlayalım hem senin için de uzun yol tecrübesi olur

Son düzenleme:
özkan istersen avrupa yakasında toplanıp hep beraber gideriz hem bütün motor tutkunlarıyla tanışma fırsatı olmuş olur hem de yarışma süper fikir saat 2 den sonra orda bi mangal yakarız :))))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gerçekten Güzel Olur Kadirrr...inşallah Ayarlarız Böyle Bişey...grupça Gezerizzz...tabiki Herkezin Fikri önemli Ortak Bi Noktada Anlaşırrr Giderizzz....hadi Inşallaahhhh

ŞU ANDA 2 KİŞİYİZ ROMEOO SENDE KATILMAK İSTERSEN SEVİNİRİZZZ:cat:

:) WaLLa sis 2 kişisiniz :) Burdan Toplu qeçicez Otarafa isterseniz Katılım Gösterin sizde :) Hep Beraber Tanışırız Zaten biriniz Gop Tanmş Bende Ordanm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar