İstanbulda motorsilet kullanmak

Merhaba arkadaşlar,

forumdaki bu ilk mesajımı yazmadan önce forumdaki yazılardan epey okudum, insanın okudukça okuyası geliyor :) Mayıs ayında ben de önce ehliyetime kavuşup, hemen akabinde de 2.el bir cbr125 almayı düşünüyorum. Eh kafamdaki sorular da gün geçtikçe artıyor.

Şimdi en çok merak ettiğim İstanbulda motorsiklet kullanamanın ne demek olduğu? Neler düşünüyorsunuz? İstanbul'da düzenli olarak motorsiklet kullanan hatta benim durumum göz önünde bulundurulacak olursak, anadolu yakasında yoğun iş saatlerinde TEMi kullanmak, haftasonları karşıya gidip gelmek? İnsanı yorar mı, tehlike sınırlarını aşar mı?

ilk önce selam sonra derimki ehliyetsiz kullanma birde magandalara dikkat et çünkü motora saygı malesef yok kazasız yollar:rendeer:

istanbul trafiğindeki zorluk derken aslında herkesin ortakça yaşadığı problemlerdir.yol vermeyenler ,köprü trafiği,zart diye önüne kıran araçlar,sinyalsiz dönenler,yol vermeyenler, nerede nasıl seyredeceği asla belli olmayan trafik,v.s....v.s... unutma ki istanbulda araç kullanacaksan hele hele motosiklet kullanacaksan kurallara uyman yetmiyor. kendinden fazla başkalarına dikkat etmen gerekiyor...

efendim size;
büLEnt ERSOY dan bir parça iLe cvp vermek istiyorum..

ÇİLEE büLbüLümm ÇiLEEeEEEeEEEeEEeeEEee
forumca bir ALLAHHH :p
trafik1671cef8a6714a6bcby.jpg

şekiL 1 / grafik A / Durum 1

efendim size;
büLEnt ERSOY dan bir parça iLe cvp vermek istiyorum..

ÇİLEE büLbüLümm ÇiLEEeEEEeEEEeEEeeEEee
forumca bir ALLAHHH :p

:) evet sonuna kadar haklısın, motosiklete karar vermemde etkili olan sebeplerden birisi de bu tablo. motosiklet sürmenin keyfi böyle bir durumda pek çıkmaz ama yine de yan taraftan, emniyet şeridinden yol almak ne kadar mümkün olur acaba? trafik polislerinin tutumu ne olur acaba?

İstanbulda araba kullanmak daha sabır işi gibi görünüyoo.:cherry:

motosiklet kullanmak güzelde motorsikleti ve motorsileti hiç denemedim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence aralardan sıvışarak ancak gidebilirsin tabi araba kullanan bazı kozalaklar senin geçeceğin arayı kapatırsa inip dövesin gelir..::ranntign::ranntign::rantinp:::rantinp:

güzel oluyor bence yapmalısın.bende anadolu yakasındayım.her otobüs ve minibüs yolculuğumda içimi çekerim ahhh neden motosikletle gitmiyorum diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar