istanbul'da motor sayısında korkunç bi artış var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o motor küçük zaten .. karda belki gidersin yavaş yavaş ama byük motor olunca biraz zordur ama dimi. görende dicek 1300 lük motorla gitti :)
gerçi aslında oda zor iş nasıl yaptın. birz yürek ister.

fallaha sürmeyi bilirsen karda gidersin canavar gibi
kışın burdada yağmıştı karda bwsyle 8 çizerek gittim eve vallahi :cherry:

way babam yürek ister karda gitmek arabayla zor gittim ben istanbulda eve motorla oyyyy oyyy siz düşünün artık :pr:

yaa abi siz ciddimi diyorsunuz. ne dmek süren için basit. hiçte öyle oldugunu zanetmıyorum. gözümle görsem ancak inanırım :) öyle şeymi olur. ama diyorsankı 20 ile o zman olabilir.

çok hızlı diildim 30la filan, ama dönerken neredeyse duruyodum motor yatmasın die, ztn daha yeni almıştım kullanmayı yeni öğrenmişim bi kar tecrübem eksikti sanki o da tamamlanmış oldu hasarsız, scooterla kaygan zemin de çok kolay diil gazı ayarlamak zor oluyo çünkü gazı çevirdiğin anda gitmeye başlamio alet, fazla verirsen direk kayıyo, aman kaygan zeminde mecbur diilseniz binmeyin zaten keyif meyif de olmuyo kaygan zeminde

ben motosiklet kullanmayı biliyodum ehliyet almadan önce . Ama ehliyetsiz trafikte araç kullanmanın Yanlış olduğunu düşünüyorum.. Kullanmadım diysamda sitenin içinde turluyodum tabi. Bi de motoru aldığım kişi motoru almadan bir gün önce ehliyetsiz yakalandı. mahkemeye çıktı 500 milyonu aşıyodu o zamanlar şimdi ne olmuştur bilmiyorum para ödedi. bi de siciline işlendi tabiki. ben bunları göze alamdığım için kullanmadım sabrettim ve doğru yaptığımı düşünüyorum.

az öne dışarıdan geldım saat 18:25 suları ında
gezdıgım cadde tam bır piyasaydı
27 tane art arda park halınde veya show yaparken racıng motor saydım
cok guzellerdı yaaaaa

fireblade' Alıntı:
ya ne 20 si arabada zincir var zor gidiyo motorla nasıl gidilir hayret :pr:
yaw kar dediysek ole dizboyu diil euheuhe
burda da yağar arasıra etraf bi beyaza bürünür yerler iyice kayganlaşır öle
vallaha bi kere denk geldik kara zar zor gittim eve kadar 8 çize çize euheuhe :cherry:

hem karda gitmek kadar bilinçsiz birsey olabilirmi. ınsan goz gor egore kendını gumburtuye atıyor demektır. ne kadar ustaolsan ol kara usta işlemez her halde.
biz yolda karda yurumekten aciziz kaldıki motor çok zor olsa gerek.

cıtır' Alıntı:
cathedralcım,

malesef şu anda yok bi temmuzda ehliyetimi alıyorum elime..sonrada aksesuarları tamamlayıp nasipse seneye de altıma çekiyorum motorumu..o zaman görün siz esintiyi :cherry:

bendede ehliyet yok temmuzda alıcam.. napiyim dayanamıyorum biniyorum.. :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar