İstanbulda Krom veya Nikel kaplama yapabilecek ustaları nerden buluruz

Büyük bir çoğunluğun ihtiyacı olabilecek bir konu diye düşünerek hortlatıyorum konuyu..

Ben haftaiçinde bu Galvanoteknik Sanayi Sitesi'ne gideceğim..

Motoruma istediğim gibi koruma demiri, sissy bar ve yan çanta taşıyıcı büktürüp burada da nikelaj/kromajını yaptırmayı planlıyorum..Ayrıntıları, maliyetleri paylaşırım..

Galvanoteknik Sanayi Sitesi'nin googlemaps'teki yeri için tıklayın: http://maps.google.com/maps?f=d&sou...1.074175,28.813362&spn=0.064316,0.154324&z=13

Konuyu ben tekrar hortlatıyoruuum :)

arkadaslar AYDIN / Nazilli'de" Aydın Kardeşler"Motosiklet Yedek Parça İmalatı işi yapıyoruz. 34 senelik bir firmayız. nikelaj, kromaj kaplama yapıyoruz. 10 cm fln deil, 10 tane eksozu yan yana koy nikelaj yaparız :)
nikelaj üstüne kromaj yapıldı mı daha sağlam olur, sadece nikelaj fazla uzun dayanmaz, dedigim gibi 34 yıllık bir birikim, kalite var.. Sorularınıza elimden geldigince cevap vermeye çalışırım.

abi aynen bende motorumun karbrtor vs alt takımı nikelaj+krom kaplatmak istiyorum nasıl yapabiliriz maliyeti ne olur bize? ben manisadayım.... bilgilendirirsen sevinirim

Madem konu hotlamış bende yazayım konyada bu işi harika yapan biri var hem hesaplı yapıyor hemde kaliteli yapıyor. Önemli olan yapılan işin bir defalık ve kaliteli yapılması diyenler kargo ile gönderip yaptırabilir . İstenirse telefonunu verebilirim. Ben bir kaç yerden fiyat aldım yapılan işşleri gördüm ve bunu en uygunu bulup yaptırmıştım sizlerede güvenle öneriyorum.

arkadaslar AYDIN / Nazilli'de" Aydın Kardeşler"Motosiklet Yedek Parça İmalatı işi yapıyoruz. 34 senelik bir firmayız. nikelaj, kromaj kaplama yapıyoruz. 10 cm fln deil, 10 tane eksozu yan yana koy nikelaj yaparız :)
nikelaj üstüne kromaj yapıldı mı daha sağlam olur, sadece nikelaj fazla uzun dayanmaz, dedigim gibi 34 yıllık bir birikim, kalite var.. Sorularınıza elimden geldigince cevap vermeye çalışırım.

10 cm fln deil, 10 tane eksozu yan yana koy nikelaj yaparız :) ahaahaa :queen::queen: Süpersiniz :)

teknemin 7 metrelik korkuluğunu kaplamak için 3 bin tl istiyen arkadaş geldi aklıma tüylerim diken diken oldu bak...

Madem konu hotlamış bende yazayım konyada bu işi harika yapan biri var hem hesaplı yapıyor hemde kaliteli yapıyor. Önemli olan yapılan işin bir defalık ve kaliteli yapılması diyenler kargo ile gönderip yaptırabilir . İstenirse telefonunu verebilirim. Ben bir kaç yerden fiyat aldım yapılan işşleri gördüm ve bunu en uygunu bulup yaptırmıştım sizlerede güvenle öneriyorum.
bana ozelden numarayı ve fıyati a tabilırmsn?

BIR MOTORSIKLET KULLANICISI VE HASTASIna KROMAJ yaptırmak var Bırde aksama kadar gobegı kasıyan bırıne kromaj yapmak var saygılarımla SISTEM KROMAJ 60 yıllık tecrubeyle !!!

Go paşa kucuk san s.t 5952 Sok.no 44 sultangazı ıst. Göz alıcı Hızmetler ıcın 02124753223

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

demonte ıse eger ısnı daha makul fıyatlara yapabılırım ornegın 300 tl gıbı yada 150 tl gıbı kdv ve kargo harıc

BIR MOTORSIKLET KULLANICISI VE HASTASIna KROMAJ yaptırmak var Bırde aksama kadar gobegı kasıyan bırıne kromaj yapmak var saygılarımla SISTEM KROMAJ 60 yıllık tecrubeyle !!!

Go paşa kucuk san s.t 5952 Sok.no 44 sultangazı ıst. Göz alıcı Hızmetler ıcın 02124753223

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

demonte ıse eger ısnı daha makul fıyatlara yapabılırım ornegın 300 tl gıbı yada 150 tl gıbı kdv ve kargo harıc

Parça boyut ücretini yazarsanız daha iyi anlaşabiliriz, örneğin hacme mi yoksa düz olsa kaplayacağı cm2 ye mi ücret uyguluyorsunuz?

motor blogu ve sasının görünen 30 cm lik kısımlarını ne kadar kaplarsınız yaklasık 80-90 cm lık bi yer kaplanıcak

Arkadaşlar 30 kişi cevap yazmış ama yine sorunun cevabı yok soru kısaca şöyleydi bir hatırlatayım...:)

Motosikletin krom ve nikelaj bölümleri zamanla ışıldaklığını kaybettiği için (Ala bula olduğu )için tekrar krom veya nikalej artık hangisini önerirseniz kaplatmak istiyorum ve istanbul avrupa yakasında bu işi yapan ustalar varmı ve en önemlisi MALİYETİ nedir...:) :) :)

Arkadaşlar 30 kişi cevap yazmış ama yine sorunun cevabı yok soru kısaca şöyleydi bir hatırlatayım...:)

Motosikletin krom ve nikelaj bölümleri zamanla ışıldaklığını kaybettiği için (Ala bula olduğu )için tekrar krom veya nikalej artık hangisini önerirseniz kaplatmak istiyorum ve istanbul avrupa yakasında bu işi yapan ustalar varmı ve en önemlisi MALİYETİ nedir...:) :) :)

işte sorunun cevap anahtarı dostum,
aramak cok basıt...

bu olaydan banada lazım bende niklelle krom arasında kaldım ama İzmirde kim yapar bilmiyom nese senin topiğine salça olmıyım şimdi:mrgreen:

İzmir'de Yağmur krom var, 1. sanayide idi yanlış hatırlamıyorsam. Netten bir araştır telefon adres falan bulabilirsin diye düşünüyorum.

Saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar