istanbulda Kısa bir sahil gezisi ( Resimli videolu:)

Tekerinize sağlık Zamisli abi :):)
Osman Abi'yi uzun zamandır göremiyordum fotosunu gördüm sayende hasret giderdim sağolasın :salut::mrgreen:

egzoz lar bossa o sesi duymak cok normal torklu makina yapar bunu :) zevkle yapararım ayarları bitsin de önce bugun tugushan geldi hasta oldu makinanın calısmasına burak :)

patlasın aga sorun degil bi zararı yoksa ?

burak kardeş yakınmışsın ya ama iş güç olunca uzak sayılır tabi ..ilk fırsatta kavusmman dilegiyle :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

Tekerinize sağlık Zamisli abi :):)
Osman Abi'yi uzun zamandır göremiyordum fotosunu gördüm sayende hasret giderdim sağolasın :salut::mrgreen:

:) saol dostum seninde.. malum havalardan kopukluklar normaldir ama en kıza zamanda kavustururum sizi m etme :) :) hatta soliimde 2 yorum yapsin :)

senin egsoslar için bişi diememde benimkinde susturucular manuel olduğundan susturucuları çıkardığımda daha önceki usta fazla kompresore bırakma zararı olur sübab kesermi ne die bişiler demişti,gerçi batu usta daha iyi bilir de

ee napçan hayat. bizde iş ev arası motor üstünde gidip geliyoz:))

Abi en kısa zamanda görüşelim.Fuara katılmayacak mısınız; orada görüşürüz denk gelirsek.İzninizle artık kaçayım ben malum yarın okul :p haydi iyi geceler...Tekeriniz düz bassın tekrardan :rendeer: Sevgilerimle :rendeer:

karaSAHİN varmiş ya scooter in zaten bitane daha mı alcan masallah :)

oo harli epey eglenmıssınız,arabalar bıle selam verıyor,baharda bende katılmak ısterım,tam senlık onlur,kovarlar heralde o otoparktan :queen:

ya sorma bugün gündüz bi abiyle daha konustum oda dio bugün batunun yanına uradım senin motor mthiş olmuş flan die bizim umarsızda dün sölüyodu gel cumartesi gel şimdi :)

vaaay ne mutlu sana :) hadi h.olsun kardeş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

burada senin motora benzeyen bi motor var ya ayni gibi siyah , direksiyon falan . galiba motor 250 lik mi oyle bişey

benimkisi siyah yeşil,
benim biram geldi çıkıp bakınıyım biraz hadi ii akşamlar esenlikler :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar