istanbulda Kısa bir sahil gezisi ( Resimli videolu:)

Selam abicim,

biz tanışıyoruz sapanca gezisinde kahvaltıda sohbet etmiştik uzun süre hatırlarsan motor ve satış işlerimiz üzerine :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam abicim,

biz tanışıyoruz sapanca gezisinde kahvaltıda sohbet etmiştik uzun süre hatırlarsan motor ve satış işlerimiz üzerine :)

selam
seni tanıyorum da zamisliyi çıkaramadım :cherry:

hakan abi daha onu bizde çıkaramadık çünkü önce ehliyetini alıcak ondan sonra gezilerde boy göstericek,şimdilik şehir içinde küçük dokunuşlar minik mutluluklarla harleyinin tadını çıkarıyo :) bide bizlere nispet yapıyo iştahımızı kabartıyo :)

evet youtube ada eklemiştim ..daha iyi oldu şimdi .. ben y.bosnadayim sizin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:15 ----------

hakan abi daha onu bizde çıkaramadık çünkü önce ehliyetini alıcak ondan sonra gezilerde boy göstericek,şimdilik şehir içinde küçük dokunuşlar minik mutluluklarla harleyinin tadını çıkarıyo :) bide bizlere nispet yapıyo iştahımızı kabartıyo :)

ehehe valla ya sorma ehliyetsiz tam tadını alamıyom motorun :) 6 martta direksiyon yada gidon sinavina gircem büyük ihtimal :)

bu sesin hastasıyım :) bu videolari güzel bi kulaklık yada 5 artı bir ses sistemiyle dinlemek cok daha keyif veriyor bana . :p .bass ları daha iyi verdigi icin .i

Zamıslı kabataş tarafında karaköye giderken gördüm seni.Yeri göğü inletiyorsun.Bir dahakine selamımı da alırsan tam olur :p

ya ayip ediyon kardeş ben ucana kacana slm veririm yeterki motor olsun :) ama bazen kornaya gidemiyor elim o da acemiligimize ver yeniyiz daha sektörde ::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar