istanbulda kiralıyabiliceğim yüksek cc li motorlar varmı??

slm arkadaşlar istanbulda 1 günlüğüne kiralayabiliceğim 600 cc civarı motorlar varmı ehliyetim var o yönden bi sorun yok ama çok araştırdım herkes araba kiralama şirketi açmış bi allahın kuluda motor işine girmemiş bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla mr_sago :rendeer:

slm arkadaşlar topiği uyandırdım ama kimse ilgilenmemiş tekrar sorayım dedim bilen bilgisi olan tavsiye ediceği biyer olan varmı :rendeer:

slm arkadaşlar topiği uyandırdım ama kimse ilgilenmemiş tekrar sorayım dedim bilen bilgisi olan tavsiye ediceği biyer olan varmı :rendeer:

enngin nickli arkadaş söylemiş zaten.BMW kiralıya bilirsin ama fiyatları cep yakıyor doğrusu :bounce:

1-5 gün için günlük

F 650 GS R 1200 GS R 1200 RT
KDV dahil € 106,00 150,00 170,00

6-13 gün için günlük

KDV dahil € 85,00 120,00 135,00

not:Fiyatlar 1 günlük fiyatı:pr::pr::pr::pr: süre uzadıkça günlük fiyatı düşüyor:cat:

zamanında villa levent surucu kursu kiralıyordu ama hala var mı bilmiyorum.bi bak istersen.

Aynı dertten muzdaribim...

4 gündür kurudum kaldım buralarda. Trafik keşmekeş... Yolda birkaç motorcuya sordum, aynı cevapları aldım...

anlaşılan kimse bu sektöre girmemiş :p kanunen yasal değil galiba ama ii para var bi iki alet alıp kiralasammı baksana alayı motor arıyo :queen: şakası bi yana eşten dosttan kiralıyabiliriz galiba :)

anlaşılan kimse bu sektöre girmemiş :p kanunen yasal değil galiba ama ii para var bi iki alet alıp kiralasammı baksana alayı motor arıyo :queen: şakası bi yana eşten dosttan kiralıyabiliriz galiba :)

inanın hiç de karlı bir iş değil. hele ki yeni gelecek ehliyet düzenlemeleri ile sinek avlarsınız. aman derim.

ketchup cım yeni gelecek ehliyet dzenlemeleri derken nasıl bi dzenleme açıklrsan sevinirim :)

yanlış anlamayın ben olsam ama o kadar paraya bmw motosiklet kiralayacağıma bmw x5 kiralarım off-road yaparım :)

bencede :queen: adam akıllı bişeye istedikleri fiyat 150 euro gn içinde 50 eurolukta benzin yaksan etti sana 200 ben çoktan topiği açtığıma pişman oldum :queen:

:queen:doğru anlamışsın burhancım bugne kadar 150 cc den fazlasını sremedim ve mayısta askere gidicem şöyle gçl bi makinayla bi istanbul turu yapıp hevesimi almak istiyorum ama fiyatlara bakılırsa gerçektende havamı alıcam

:queen:doğru anlamışsın burhancım bugne kadar 150 cc den fazlasını sremedim ve mayısta askere gidicem şöyle gçl bi makinayla bi istanbul turu yapıp hevesimi almak istiyorum ama fiyatlara bakılırsa gerçektende havamı alıcam

walla pahalı ama bence kıy paraya askere gitmeden önce hevesini al

nolacak fani dünya:queen::queen::queen:

sözü geçen para 350 ytl yaw tmm dünya fani ama parada alın teri :wiinkk: ama araştırıcam bi dostumdan bulursa rica edicem bu hevesimi alıcam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar