istanbul'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk için arama seferberliği

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Arkadaşlar merhaba.

haberleri takip edenlerin bilgisi vardır, dün sabah Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkıp kaybolan Pamir DİKDİK'i arama çalışmaları halen devam ediyor.

www.iha.com.tr/zekeriyakoyde-kayip-cocuk-seferberligi-asayis-346202

Eğer çocuk tek başına ormana girip kaybolduysa (inşallah öyledir) bulunma ihtimali yüksek, daha önce de bu tür kayıplar bir kaç gün içinde bulundu.

Benim aklıma "aramaya nasıl yardımcı olabiliriz" diye düşünürken cross cu arkadaşlar geldi.

bölgeye yakın, hatta uzakda olsa müsait olan cross motor sahibi arkadaşlar bölgeye ulaşıp aramalara katılırsa çok büyük fayda sağlarlar diye düşündüm.

jandarma ve sivil savunma köpekler eşliğinde aramalar yapıyor ama hiç birinin cross motor kadar hızlı ve rahat hareket edebileceğini sanmıyorum.

Haydi be bir el atın, gidin rastgele bile olsa gazlayın o ormanlarda.

Allah yardım eder ve bulursunuz belki.

fft81_mf2090125.Jpeg

3,5 yaşında ismi Pamir, erkek çocuk, üstünde uyku tulumu var. Ayakkabı yok. Düz çizgili bir tulum var.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Üzücü haber gelmiş ne yazık ki. Allah ailesine sabırlar versin,çok çok acı bi durum...

Genelde orada cross yapiyorus rast gelmedi bu arada ben yeni uyelik aldim ins bolca goruscez cocuga gelince allah kazasiz belasiz ailesine kavustursun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar