İstanbulda iyi bir tamirci.

Selam arkadaslar bu motor artık zevkten çıktı yormaya başladı beni. İstanbul avrupa yakasında işinin ehli işini severek yapan para canlısı değilde yaptıgının hakkını alan güvenilir bir ustanız varmı sizin varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

slm dostum anadolu yakasında var o da kücükyalı tarafında hamdi usta iyi bir ustadır eminim seni üzmez:salut:

Kadıköyden ziverbeye geçerken evlendirme dairesinden köprüyü geçip 2 sokak sağda motoride var. İşini en güzel özenerek yapan ustadır. Yaptıgım 2 kaza sonrası istanbuldaki tüm meşhur motorcuları dolaşmışımdır. Ben burdaki hizmeti , motora yapılan ince ayarları ve temizliği hiç bir yerde görmedim. Üstelik ustanın pist yarışlardan kazandıgı 10 tane kupası var :) Dün yine bakıma götürdüm memnun kaldım.

Motosikleti
Honda CBF 250
Benimde Avrupa Yakasında iyi bi tamirciye ihtiyacım var.. Çin malı 50bin de motoru adam etmeye karar verdim :)

her usta her konuda iyi değildir bunu belirtmek isterim motor modeliniz nedir ? ne ustası arıyorsunuz

Bahsettiğin adam ümraniyede, Bület usta.
Ba-bü motor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:07 ----------

Ek olarak, güzel bir konu başlığı olabilir, MahmutBiner'in dediği gibi her usta her motordan anlamaz, bu konu başlığı altında güvendiğimiz tavsiye edeceğimiz ustaları paylaşırsak ciddi faydası dokunan bir konu olacak...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar