İstanbul'da Honda ve yamaha yedek parça satan yer nerede var?

Motosikleti
Xmax 250
Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar Bayram dolayısıyla İstanbul'a geldim ve burda fazla yer bilmiyorum Manavgat'ta doğru düzgün parça satan yer yok ve herşey çok pahalı, arkadaşımın pcx motoruna ve benim xmax motoruma toplu olarak stok alışveriş yapacağım,yağ,yağ filtresi,hava filtresi,fiyat iyise kayışta alabilirim, benim Manavgat'ta ki cacık ustamda hiçbir halt yok,ordan burdan sipariş verip bide bana malzemeden kitliyor,ben rutin değiştirdiğim malzemeleri İstanbul'dan ucuza ve orjinal nerden ve hangi isimli yerden alabilirim?

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
İstanbul anadolu yakası için AYT motora bakabilirsiniz.

Motosikleti
Xmax 250
Motosiklette orjinal yedek parçaya çok önem verir misiniz? Özellikle balatada,hava filtresinde,yağ filtresinde önem vermeye gerek yok diyorlar. İkiside filtre diyorlar. Sizin görüşleriniz ne bu konuda ?hava filtresi mesela yan sanayi ile orjinal arasında ne gibi fark olabilir?

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
ben filtrelerin hepsini orjinal kullanmaya çalışıyorum. en azından benim motorda, orjinal hava filtresi ile yan sanayi filtre arasında fark olabiliyor.

Motosiklette orjinal yedek parçaya çok önem verir misiniz? Özellikle balatada,hava filtresinde,yağ filtresinde önem vermeye gerek yok diyorlar. İkiside filtre diyorlar. Sizin görüşleriniz ne bu konuda ?hava filtresi mesela yan sanayi ile orjinal arasında ne gibi fark olabilir?

Ben beş sene Alman lisansı ile hava ve yağ filtresi yapan Türkiye'nin en büyük filitre fabrikasında çalıştım.

Yağ ve hava filtresini kesinlikle orijinal alacaksın.

Adamlar testten geçirip senelerin deneyimi ile yapıyorlar. Yan sanayide adam ne yaptığının farkında ile değil, bulmuş bir kağıt katlayıp filtre diye satıyor.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Mann filtre kullanıyorum çoktandır. Hem motorda, hem arabada.
Orijinal filtre kadar kaliteli ve yarı fiyatına oluyor genelde.
Yalnız onun da sahtesi varmış galiba, dikkat etmek lazım alırken.
filtremarketim.com'dan alıyordum çoktandır. (reklam gibi oldu ama değil tabi)

Yağ filtresi hariç diğerlerinin önemi yok eğer yağ filitresinde kendini ispatlamis mallar varsa o zaman olur. Önemli olan mekanik parçalar

Motosikleti
Ns200 15"
Mann filtre kullanıyorum çoktandır. Hem motorda, hem arabada.
Orijinal filtre kadar kaliteli ve yarı fiyatına oluyor genelde.
Yalnız onun da sahtesi varmış galiba, dikkat etmek lazım alırken.
filtremarketim.com'dan alıyordum çoktandır. (reklam gibi oldu ama değil tabi)
Mann zaten bir çok markanın tedarikçisidir, sırf orijinal olacak diye logolu filtre almaya gerek yok. Mahle, Mann, Hengst ve Filtron bunlar iyidir.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugüne kadar yan sanayi hava filtresinden gol yiyen bir Sym Wolf'ü gördüm. O kadar saçma ve bulunmaz bir hava filtresi ki muadili bile yok. Zamanında gruptan biri yerli üretim bir şey yapmıştı, o yerli hava filtresini taktığın an yakıt tüketimin 1 lt civarı artıyordu.

Gundi filtrenin orjinalinin görseli aşağıdadır.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Bugüne kadar yan sanayi hava filtresinden gol yiyen bir Sym Wolf'ü gördüm. O kadar saçma ve bulunmaz bir hava filtresi ki muadili bile yok. Zamanında gruptan biri yerli üretim bir şey yapmıştı, o yerli hava filtresini taktığın an yakıt tüketimin 1 lt civarı artıyordu.

Aslan besleyen yedigine bakmaz ama üc kurus ucuz diye cakma hava filtreside takmamali yani :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150

Motoru ilk aldığımda İstanbulda bulamam diye düşünüp motopitten sipariş verdim. Sipariş gelmeden motorcuma götürdüm ilk bakımını yaptırmak için bende bu motorun hava filtresi var değiştiririm ben dedi değiştirdi. Bir kaç gün sonra motopitten orjinal filtre geldi. Yaklaşık 2 bin yan sanayi filtre ile gezdim, canım sıkıldı bir gün orjinal filtresini takayım boşuna durmasın dedim. Motorun çekişi bile değişti :D bir motorun hava filtresi neden 1200TL olur onu da anlamıyorum ama olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar