- Konu Yazar
Havanın güzel olmasından istifade edip bir kaçamak yapmak istedim. Atlayıp motoruma Eminönü ardından vapur ile karşıya geçtim sonra tekrar Çorluya dönmek için yola koyuldum d100' den giderken acayip bir trafik vardı emniyet şeridini kullanmak istemediğimden aralardan geçmeye çalıştım sonra olacak gibi değil dedim emniyet şeridi çizgisi üzerinden gitmeye başladım polisi farkettim ve hemen orta şeride geçmeye çalışırken poliste benimle birlikte adım adım ilerleyen trafikte yola atlayıp bana işaret etti (xenon far vardı merceksiz kesin ya ondan yada aralardan girdim diye laf yapacağını zannettim) emniyet şeridine çektirip evrakları istedi neyse verdim o arada bana laf söylüyor,
polis: Kardeşim senin yerin burası (emniyet şeridini göstererek) niye aralara giriyorsun koca motorla
ben: abi yasak değilmi bura
polis: yok la ne yasağı (o ara bir kaç kurye emniyet şeridinden korna ile selam vererek yanımızdan geçti) bak bunlarda gidiyor bu da gidiyor bak arkadan gelende emniyet şeridinde
ben: Valla ne bilim abi ben Çorludan geliyorum yasak diye girmedim
polis: e şimdi evraklarında tam ben neyden ceza kesecem sana
ben: üzgünüm abi
)
polis: iyi bakalım hadi devam et EDS olmayan yerlerde emniyet şeridinden git
ben: tamam abi sen dersinde ben gitmemmiiiiiiiiii
Şimdi anlamadığım bir şey var emniyet şeridi yasak değilmiydi :silent:
polis: Kardeşim senin yerin burası (emniyet şeridini göstererek) niye aralara giriyorsun koca motorla
ben: abi yasak değilmi bura
polis: yok la ne yasağı (o ara bir kaç kurye emniyet şeridinden korna ile selam vererek yanımızdan geçti) bak bunlarda gidiyor bu da gidiyor bak arkadan gelende emniyet şeridinde
ben: Valla ne bilim abi ben Çorludan geliyorum yasak diye girmedim
polis: e şimdi evraklarında tam ben neyden ceza kesecem sana
ben: üzgünüm abi
polis: iyi bakalım hadi devam et EDS olmayan yerlerde emniyet şeridinden git
ben: tamam abi sen dersinde ben gitmemmiiiiiiiiii
Şimdi anlamadığım bir şey var emniyet şeridi yasak değilmiydi :silent: