- Konu Yazar
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Michelin City Grip lastiğini gidip alabilecğim bir yer varmı. Sipariş vermeden gidip alacağım ? Adres telefon veya site paylaşablrmsnz.
Arkadaşlar İstanbul Avrupa yakasında Michelin City Grip lastiğini gidip alabilecğim bir yer varmı. Sipariş vermeden gidip alacağım ? Adres telefon veya site paylaşablrmsnz.
Aa öylemi dersin çok bilmiş halhızzar 20 tane Michelin bayine sordum hic birinde scooter lastik yoktu ve bunun dişinda bir çok motorcu siparişle getryodu iki güne. . İlk cevap veren arkadasin dediği yerden gittim aldim taktim lastiklerimi allah razı olsun da senin gibi şu forumda açılan her başlığın altına girip ukala ukala cevaplar atıp tabiri caizse başlığın içine eden insanlardan nefret ediyorum kardeşim. İşiniz yokmu sizin her başlıktan çıkıyosunuz. Bak bu başlık sayesinden insanlar İstanbul da bu lastiği temin edebileceği bir suru yer öğrendi. Ama senin dediğin gibi arasınlar bakalım Michelin bayilerini bakalım ne cevap alacaklar. Neyse ya gece gece ...
Sadece mıchellın bayi olması yetmiyor malesef.İş motora gelince kimsede yok lastik bende çok sormuştum zamanında.