İstanbulda bana yol gösterecek biri aranıyor

merhaba ben eski üyeydim 1 yıldır gelmiyordum siteye rahatsızlığımdan bir scooterim var eski püskü benzin parası olmadığından bu yaz binemedim pasaparolaya başvurdum cevap 1 ay sonra.
mülakata çağırıyorlar istanbula ama ben istanbulu hiç bilmem bana yardım edecek varmı beni o adrese götürecek varmı 3 eylülde yola çıkıyom mülakat 4 eylülde cumartesi saat 14: te adresi kpyalayım ben adresten bişe anlamadım sanırım tekbaşıma bulamam
taksiye binsem değirmen taşı gibi döndürür durur beni

Içerenköy PTT Basmüdürlügü Spor Salonu
Içerenköy Mah. Eski Üsküdar Yolu Cad. No:4 PTT SPOR SALONU
(Bostanci Köprüsü Üst Tarafi - Içerenköy Mezarligi karsisi yesil spor salonu binasi)

adres bu ama istanbul bile yazmamışlar sanırım istanbul aynen koyaladım

3 eylül de yola çıkmadan tekrar siteye uğrarım gsm: 0505 887 96 53

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

sizce siteden bu şekil yardım istemem güvenilirmi

Google maps üzerinden gideceğiniz yere en yakın otobüs ile ulaşıp, sonrasını yayan devam etmeniz mantıklı olur bence. Kimse cvp yazmamış, bende bilmiyorum istanbulu.

nereden geliyorsun
kavacık (2, köprü anadolu yakası ayağı) inersin otobüsünden ordan sorarsın bostancı köprüsüne giden iett otobüslerine binersin 3-4 durak bostancı köprüsüdür ordanda tabanway bulurusn.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gideceğin yer belli de, nereden ve hangi araçla geldiğinide yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar