İstanbul'a özgü bir kaza

Geçmiş olsun woodwork.

2i8bv36.jpg

Son düzenleme:
eeeeeeee ne olcak istanbulda araba magandası çok normeldir ben bıktım o ayuların yaptıklarını söylemekten ama o ayular bıkmadı geçmi olsun arkadaşım

geçmiş olsun...bide araba sürücüleri bu durumlarda haklı cıkmaya calısıyolar ya coookk ama coook sinir oluyorum ve bu sinirim yüzünden dün tam dolmahce önünde gri audi a4 1.8T sürücüsünü yanında bayan olmasaydı öldürecektim.....

arkadaslarla 3 motor hava güzel diye bi dolaşalım dedik taksimde karnımızı doyurduk oradanda sahilden gidelim hava alalım dedik gümüşsuyundan sallana sallana indik tam dolmabahce önünde bizim gruptan olmıyan bi motor sol şeritte ilerlerken bende arkasından onunla birlikte gidiyoduk ama sağ seritteki audi sürücüsü önümdeki motor onu gecer gecmez sol seride bi kırdı ki arka kapısından içeri girecektim zor toparladım toparlayamasaydım şuan karsı seritten gelen bi araba altına girecektim...her neyse ben kornalar ve sellektör eşliğinde ritmi tutturarak küfür etmeye başladım ilk önce aracın sağından gecerek ön tampon kısmına 2 kere dal - çık hareketi yaptım beni tek zannetti adam sinirlendi uzamaya çalıştı ona yol vermemek için onunla aynı hızda onu takip ettim en sonunda diğer arkadaslarıda yanımda görünce benden kaçamıyacagını anladı camını indirdi öküz o sol taraftaki şey ne işe yarıyo bakmıyomusun dedim

adamdan gelen cevap bende motor kullandım 600lük sanki ayrıcalıgı var vurguluyo bana böle sıkıştırmalar yapma

verdiğim cevap sen motor kullansan aten böle salakca işler yapmazsın sana burda bi beşiktaş meydan dayagı atarım sıkıştırmayı görürsün ama yanındaki bayana dua et hadi yavasca uza edim adam gitti ama beni fena halde sıkıntı bastı napalım BAŞKA İSTANBUL YOK!!!!!

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Bir zarar görmedim neyseki. Arkada eşim oturduğu için çenemi kapatmak zorunda kaldım ama çok sinir bozucu bir durumdu. Araba otomatik değildi, sürücüsü de bayan değildi, adam öndekine kızdı ve havalı biçimde yanından sıyrılıp gitmek için patinaj çekerek geri geldi ve güümmm! Gültekin'in çizdiği pozisyonda ve yeterince açık duruyordum, freni bırakmasam ön takıma da zarar verebilirdi. Motosiklet yerine bir beton kamyonu kullanmayı çok isterdim o anda.

geçmiş olsunnnnnnnnnn
geri vites bizde yok demi :queen:
tam gaz verseydin sende adamın yanına geçer napıyosun sen derdin :)
ama allahtan ufak bir kaza gerçekten artık böle şeylere şaşırmıyorum hep oluyorr.
sana bişey olmaması sevindirici boşver mala gelsin

geçenlerde bir ara yoldan nispeten anayol sayılabilecek bir yola doğru ilerliyodum,
önümde kapalı bir ford transit vardı, vatandaş ana yola çıkmadan yavaşladı, yaklaşık 5-10 km hızla köşeyi dönmeye başladı, bande tam arkasındaydım aramızda 1 metre var yok ama hız çok düşük 5 km falan neyse vatandaş yola girdi arabanın burnunu yola soktu tam dönüşü tamamlayacak derken vazgeçti, birden geri vitese taktı, takmasıyla benim motorada taktı::rantinp: kornaya bastım ama ne fayda benim çamurluk pert lastik patladı, vatandaş sonunda uyandı durdu az bi öne aldı motoru transitin arakasında zor çıkardım, ön lastik transitin tampon ile yer arasına sıkışmış, polis çağırmadık az bi ilerde lastikçi vardı, oraya gittik, lastiğe
hava bastık kontrol ettik, bişi olmamıştı. çamurluk ücreti olarak 50 ytl aldım hellalleştik ayrıldık emme bu olaydan sonra motor kullanırken takip masafesi ve takip konumu birinci önceliğim oldu...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::salut::salut::salut::salut::salut::salut:
gülsemmi alasammı bilmiyorum.trafikte araba gerivitesemi takılırmıs.adam naaptı masraflarını karsıladımı??off offf evet bu sadece turkiyede olur.kimse kızmasın.

en çok korktuğum olay malesef başına gelmiş , üzüldüm :salut:
çok geçmiş olsun :rendeer:

Işıklarda neden geri gitmek istesin? Senin arkan boş muydu? Seni göremedi büyük ihtimalle. Geçmiş olsun. Mevlam büyüklerinden korusun.

Çok geçmiş olsun kardeş böyle dallamalar çok öyle anlaşılıyorki biz motorcular kendimizi trafikte kabullendirene kadar bu böyle devam edecek.
Motorcuların trafikte yaşadıkları bu tür olayları anlatmaları diğer motorcular için iyi bir tecrübe oluyor
Motorcuların trafikte diğe 4 tekerli araçlara kendilerini bi şekilde göstermeleri gerekiyor, ama motosikleti hala araç olarak kabullenemiyorlar nedense
Allah motorcuları böyle dallamaların şerrinden korusun (aaamiiin)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Woodwork arkadaşım sana çok geçmiş olsun ki ufak bir hasarla atlatmışın olayı

Gültekin arkadaşımız doru söylüyor arabanın tam arkasında görünmüyoruz biraz sol yada biraz sagında durmak daha faydalı yan dikiz aynalarında görünebilelim:rendeer:

AFEDERSİN suren bayanmıydı çünkü banda bole bişi rasgeldi ama ben mesafemi fazla tutmustum o yuzden kurtardım carpmaktan surende bayan bi şöfördü bu bayanların hepsımı bole oluyr acaba bayan surucu gorunce yuz metre geriden gidiyrm artık:mrgreen::mrgreen:

erdal3323 arkadaşımızın dedine gelince: tartışmaya çok açık bir yorum ama ben yorumsuzum :queen:

AFEDERSİN suren bayanmıydı çünkü banda bole bişi rasgeldi ama ben mesafemi fazla tutmustum o yuzden kurtardım carpmaktan surende bayan bi şöfördü bu bayanların hepsımı bole oluyr acaba bayan surucu gorunce yuz metre geriden gidiyrm artık:mrgreen::mrgreen:

kesin bayandı yada kafası karışık bir doktor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar