İstanbul'a Motosiklet Getirmek için Güvenilir Nakliye Tavsiyesi?

İzmir İstanbul nedir.Akşam atla otobüse sabah al motoru geze geze gel İstanbula.
Ben sırf gezmek için bile gider alırım motoru.

Otobüs parası gidiş.Dönüş için benzin parası.Öğle yemepi +kahve parasına getirilir motorun.
300gidiş 300dönüş benzin 150 de yemek çay kalve desek 750tl ye getirilir
:queen:
Mootoru almak için gideceksin zaten birini al yanına dönüşte artçı olursun ona.

Son düzenleme:
Acemi ise korkuyor Olabilir istanbull İzmir bir yol değil birine rica et yada bir araç kirala pick up kamyon kamyonet at kasasına git al gel .

Transport ücretleri çok arttı arkadaşın aracın şanzıman arıza yaptı geçen ay Bodrum İstanbul çekiciyle 12 bin tl ye getirttik .. 3-4 bin tl çok zor zaten yakıta 2 -3 bin gider ..

Mersin İl Temsilcisi
Tatil yerlerinde maalesef daha temizdeğil satılanlar. Tekrar düşünün bence..

Son düzenleme:
İzmir -istanbul arasi kolay esasında tecrüben olduğunda sabah gidip aksam gelirsin :) ben o yoldan 100 cc ve 160 cc olmak uzere iki tane motosiklet getirdim

İzmir -istanbul arasi kolay esasında tecrüben olduğunda sabah gidip aksam gelirsin :) ben o yoldan 100 cc ve 160 cc olmak uzere iki tane motosiklet getirdim

Teşekkür ederim tavsiye için, en son artık böyle olacak, geze geze getirteceğiz. Nakliye falan masraflı işler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

İzmir İstanbul nedir.Akşam atla otobüse sabah al motoru geze geze gel İstanbula.
Ben sırf gezmek için bile gider alırım motoru.

Otobüs parası gidiş.Dönüş için benzin parası.Öğle yemepi +kahve parasına getirilir motorun.
300gidiş 300dönüş benzin 150 de yemek çay kalve desek 750tl ye getirilir
:queen:
Mootoru almak için gideceksin zaten birini al yanına dönüşte artçı olursun ona.

Çok mantıklı bence de.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Acemi ise korkuyor Olabilir istanbull İzmir bir yol değil birine rica et yada bir araç kirala pick up kamyon kamyonet at kasasına git al gel .

Transport ücretleri çok arttı arkadaşın aracın şanzıman arıza yaptı geçen ay Bodrum İstanbul çekiciyle 12 bin tl ye getirttik .. 3-4 bin tl çok zor zaten yakıta 2 -3 bin gider ..

Uzun yol trafiği bana daha güzel geliyor aslında. Şehir içi trafiği rezalet. Nakliyeden vazgeçtim, boşa harcayacak param yok, cidden korumalı mont ve pantolon alacağım bunun yerine.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nakliyeye verilecek paraya ekipman alıp motoru kendi getirmek iyi alternatif.
Vakit varsa zaten neden olmasın. Çok zor bir yol da sayılmaz. Geze geze gidilir. önceden burada gezilerini yazanların konuları okunup nerede ne lezzetli onların konumları tespit edilip oralarda mola verip yemek de yenirse çok da güzel gezi olur.

İstanbul'da bir motosiklet var görmek istediğim, ön expertizden anlayan kazıklanmama engel olacak arkadaşlardan yardım istiyorum. Yarın Fatih tarafında motosiklet bakmaya gideceğim, var mıdır bana yardımcı olacak biri? Yoksa cidden gideceğim İzmir'den motosiklet alacağım.

Galericilerin çalıştığı toplu araç taşıyan tırlar var, tanıdık galerici varsa ona sorun, daha cüzi rakama mal oluyor.

2025 yılı için bu konuda fiyat alan var mı arkadaşlar, örneğin istanbul-ayvalık arası 50 cc motosiklet nakliyesi.

Motosikleti
Honda Forza
2025 yılı için bu konuda fiyat alan var mı arkadaşlar, örneğin istanbul-ayvalık arası 50 cc motosiklet nakliyesi.
Arkadaş Adanadan Antalyaya 5-6k gibi bir rakama anlaşmıştı. Adam tek getirirsem bu fiyat acelesi yoksa bekle 1 hafta başka motosiklet çıkarsa daha ucuza getiririm demişti. Sonra motosiklet geldi ama kaça geldi sormadım. Öğrenince güncellerim.

sakın ola öyle otobüsün bagajında falan motosiklet göndermeyin, her tarafını çizerler, kırarlar, hiçbir sorumluluk da kabul etmezler. 3-5 bin lira vermekten çekinirken 15-20 binlik oluverirsiniz. araç çekicileri veya motosiklet için özel taşıma yapan firmaları bulmaya çalışın.

Motosikleti
Forza 250
3-4 ay önce bir arkadaşım scooterını antalyadan istanbula götürttü mototransferle 5k ödemiş bence sizede aşağı yukarı 3-4 cıkar en kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Armut diye bir uygulama var,o uygulamada moturun marka model cc gibi bilgilerini girerek fiyat teklifi alabiliyorsunuz.Birde oraya bakın belki pazarlıkla biraz daha uyguna getirebilirsiniz ama tabi güvenirlilik açısından bişey diyemem

Motosikleti
Honda Forza
Arkadaş Adanadan Antalyaya 5-6k gibi bir rakama anlaşmıştı. Adam tek getirirsem bu fiyat acelesi yoksa bekle 1 hafta başka motosiklet çıkarsa daha ucuza getiririm demişti. Sonra motosiklet geldi ama kaça geldi sormadım. Öğrenince güncellerim.

6k'ya getirtmiş.

6k'ya getirtmiş.
anladım teşekkür ederim, 3.000 e falan bulursam bakalım

3-4 ay önce bir arkadaşım scooterını antalyadan istanbula götürttü mototransferle 5k ödemiş bence sizede aşağı yukarı 3-4 cıkar en kötü

Armut diye bir uygulama var,o uygulamada moturun marka model cc gibi bilgilerini girerek fiyat teklifi alabiliyorsunuz.Birde oraya bakın belki pazarlıkla biraz daha uyguna getirebilirsiniz ama tabi güvenirlilik açısından bişey diyemem
teşekkür ederim, armuttan da teklif alayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar