İstanbul yolları hakkında bilgisi olan ?

herkese selamlar kolay gelsin bir sorum olucakda
Mondial 100 MG Superboy ile 170Km yol gidilirmi her 20Kmde bir dinlenerek 10dk bazıları diyor motor dayanmaz şişer bazıları 10-15 dinlendir sıkıntı olmaz diyor ben Kırklareli/Lüleburgaz ilçesinde yaşıyorumda İStanbula gitmem gerek 3 aylık ehliyet ile 100CClik motor ile İstanbul trafiğine girilirmi sizce ? sabah erkenden çıkmayı düşünüyorum otobanda her dinlenme tesisinde 10-15 dursam yeter diye düşünüyorum birde sizin düşünceleriniz alayım dedim ilk kez İstanbul trafiğine giricemde ne tür tehlikeler olabilir ? bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
3 aylık ehliyetle hayatında ilk defa gireceğin İstanbul trafiğinde tehlike bizzat kendinsin.
Sadece kendine olacak tehlikeleri değil senin yaratacağın tehlikeleri de bir düşün istersen.

emniyet şeridinden arkanı kollaya kollaya gidersin. motor şişmez ama sen şişersin :)(yorgunluk)

bişey olmaz yavaş yavaş gelirsin korkma

arada dinlenerek gelirsen motorun şişmez merak etme

bende 3 yıl önce 100 cc salcano scooter vardı,istanbul trafiğinde yazın hiç durmadan hemde arçı ile yani 2 kişi avcılar gebze arası git gel 120 km yol yaptığım zamanlar olmuştu,motor ne şişti nede yolda bıraktı,adam gibi kullandıktan sonra 170 km yi hiç durmadan bile yaparsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar