[istanbul+yalova mt ] şile gezisi

kuyucadısı sana bugün izin verdik MT olarak.mesai bitmiştir :queen: şimdi doğru eve resimleri yüklemeye :queen:

Super Moderator
eee ne zaman yüklencek bu resimler:silent:
lütfen MT de ki görevinizi unutmayınız ve görevinizi yerinize getiriniz uyarı 1:cat:

bursa gibi bi yerde çok daha iyilerine katılrısın hiç üzülme :wiinkk:

Üzülme be kardeşim benim. Daha çok gençsin. Önünde upuzun bir hayat var. Allah sağlık versin. Tabiki de yapıcaksın, bütün gezilere de katılacaksın. İnşallah istediğin motosiklete de kavuşacaksın. :cat::rendeer::rendeer: Hiç kafanı yorma. :wiinkk:

Ah be güzel abilerim benim siz de olmasanız bir teselli veren bile yok.:pAlıntı yapıp bir şeyler yazmanız bile beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz.İnşallah dedikleriniz gerçekleşir.Allah sizlere kazasız sürüşler nasip etsin.SAygılarımla.

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ah be güzel abilerim benim siz de olmasanız bir teselli veren bile yok.:pAlıntı yapıp bir şeyler yazmanız bile beni ne kadar mutlu etti bilemezsiniz.İnşallah dedikleriniz gerçekleşir.Allah sizlere kazasız sürüşler nasip etsin.SAygılarımla.

Amin amin canım benim. :wiinkk: Sana da kazasız sürüşler olsun inşallah.

Son fotoğraflar için de teşekkürler arkidişler. Hepsi birbirinden güzel... :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar