Ya birbirinden çok bağımsız bir gruptuk kusurumuza bakmayın...Ettiysek bir hata...Aslında lambalarda özellikle çok dikkat ettim ama 20kişilik bir grubu idare etmek cidden zordu...En arkaya biri kaldığında çok gerilerde kalıyor çünkü grup ara ara gaz kesiyor ve arkadaki ile öndeki arasında büyük bir fark oluşuyor sağ olsun otomobil sürücüleri de konvoyların arasına girmeyi çok seviyorlar...Valla tecrübesiz biriyim grup yönetme konusunda hiç de başlamadan sürüşe konuşmadık neler yapabiliriz die.Hatalarımızı gördük artık bir başkasında telafi ederiz die düşünüyorum...
Ya birbirinden çok bağımsız bir gruptuk kusurumuza bakmayın...Ettiysek bir hata...Aslında lambalarda özellikle çok dikkat ettim ama 20kişilik bir grubu idare etmek cidden zordu...En arkaya biri kaldığında çok gerilerde kalıyor çünkü grup ara ara gaz kesiyor ve arkadaki ile öndeki arasında büyük bir fark oluşuyor sağ olsun otomobil sürücüleri de konvoyların arasına girmeyi çok seviyorlar...Valla tecrübesiz biriyim grup yönetme konusunda hiç de başlamadan sürüşe konuşmadık neler yapabiliriz die.Hatalarımızı gördük artık bir başkasında telafi ederiz die düşünüyorum...
Lem başlatma hatandan, kim sana hata yaptınız , kabahatiniz var diyor...:mrgreen: :cherry:
Ya birbirinden çok bağımsız bir gruptuk kusurumuza bakmayın...Ettiysek bir hata......
Bu ultraukala uğursuz bi arkadaş beyler...bi gece takılıyoruz kendisiyle köprü çıkışı baktım ön lastik gümlemiş...kara kedi gibi mübarek...uzak durmanız önerilir...![]()
agam paşam sen daha çok yenisin...katıldığın kaçıncı gezi bilmiyorum ama yazdıklarını filtreden geçir...aklına her geleni yazıyorsun...benle sıkıntın varsa pmden halledelim...Ben Düzceye gittim...sana hesapmı vericez artık...Erhana sözüm var...arıza çıkarmamakda fayda var...kutuplaşmak kolay...dediğim gibi benle sıkıntın varsa bunu forum dışında msnde pm ile çözersin...dediğim gibi seviyeni koru...
ben ne yazdıgımı gayet iyi biliyorum filtreyede ihtiyacım yok her zaman soyledimin arkasındayım he sen söylediklerini iyi düşün öyle konuş benim de hiç bir şeyden cekincek halim yok berde bu kadar gec cevap verdimse oda internete giremedim benim msn herkese acık her isteyende ekledi yine söylüyorum ben lafımın arkasındayım ne dedimse aynen tekrarlıyorum birde laf ediyorsun bursa ya kac kişi gittiniz diye siz kac kişi gittiniz düzceye
bak halen çarptırıyorsun olayları...Bizim Düzce işi aile içi oldu ..adamın akrabasının düğünü vardı...sayı mayı diyorsun şaka gibi valla...Bursa geziisne yazan kişiler gelmediler ve neden gelmediklerine dair birşeyler yazma zahmetinde bile bulunmadılar...lafın arkasında olsan ne...kaç kşi gelicem dedi kaç kişi geldi...bunlar önemli şeyler...2 geziye gittin heyecan yapıyosun...dur daha 3-5 gezi daha gör ondan sonra kim kimdir necidir ne yapar duruma göre tepkiler ver...bu gelmeyen ve gelmeme nedenlerini yazma zahmetinde bulunmayanlar ayıp ettiler...gelir gelmez o kadar önemli değilde 3-5 motorla gidildiyse İstanbu Mt ye yakışmaz...sen halen lay lay lomda bana muhalefet peşindesin...kimi neden koruyorsun...Bursa MT kalabalığını gördük fotolardan...İstanbul MT ye daha kalabalık bir grup yakışırdı olay budur...
de ki yanlışsın...siz Düzceye kaç kişi gittin dersen niyetinin arıza olduğu netleşir...daha dur dün 1.gezi bugün 2.gezi...referansların Syrıana ve Muzo olmasa cevapda yazmazdım...selametle...
ama dediğim gibi seni forumda muhatap almamakta ısrar etmeme rağmen yazıyorsun...hayret...
yarın Bilonun Yenibosnada nişanı var...13.00 ile 15.00 arası...gelirsen konuşuruz bunları...at gözlükleriyle bakma artık olaya...
Bitmiş bir aşkın son kırıntıları arkadaşlar bunlar...
Yeni gezi yapalım yeni olaylardan konuşalım :cherry:
Birol yeni eklediğin fotoğraflar için çok teşekkür ederim..Ayrıca olay gazetesinin çekirge ekindeki bize ayrıca Bursa HakimiYet'in Magazin gazetesindekinin yanında bir hiçti görmelisiniz...Biz de bi tane vardı arkadasım sağolsun geri alabilirsin okutup koymak istiyorum...
Bitmiş bir aşkın son kırıntıları arkadaşlar bunlar...
Yeni gezi yapalım yeni olaylardan konuşalım :cherry: