İstanbul veya Sakarya'da Aksesuarcı ve Servis Arıyorum

Herkese selamlar. Motorsiklet camiasının yeni bir üyesiyim. Motorsikletimde 3-4 değişiklik yapmak istiyorum. Ön ve arka farları değiştirmek, Harley'e yakın bir ses verecek tarz bir egzoz taktırmak, jantları nikelaj yapıp lastik yanaklarına beyaz şerit çektirmek ve gidonu değiştirmek istiyorum. Ayrıca km saatim, vites göstergem ve yakıt göstergem bozuk; bunları yaptırmak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların yardımını bekliyorum; önerebilecekleri bir usta veya servis gibi bir yerler var mı acaba? İstediğim tarz farlar, gidon ve lastik şu şekilde:
Far:
RBS-00-3000%20.jpg

0703_hrbp_09_z+2005_cci_hardcore_custom_chopper+headlight.jpg

P1100704.jpg

Gidon:
0000-Bikers-Choice-1-1-4-Triple-Chrome-T-Bar-Handlebar---.jpg

Lastik:
46-0578-VT-2T.jpg

Koskoca motosiklet.net'te bana motorsiklet aksesuarcısı-ustası önerebilecek kimse yok mu gerçekten?

motosiklet.net bir motosiklet paylaşım sitesidir...

motorsiklet ilgi alanımız dışındadır.

:silent: Bu sitenin anlayışına ters olmadı mı bu? :silent: Yani herkes burada birbirine motorsiklet, aksesuar, parça falan önerirken, kendi motorsikletini anlatırken, motorsiklet alıp satarken nasıl oluyor da motorsiklet ilgi alanı dışı oluyor?? :farao:

Şimdi "motoRsiklet" yazdığım yerlerden bütün R'leri silersem burası cevap yağmuruna tutulacak mı diyorsun? :silent:

Adamı bozdun tebrikler çok iyi yaptın aferin 1 tane harf için 1 tane yer söylemek için açtığı konuda adama yapmadığınızı bırakmadınız.

bir motorcunun hiç unutmaması gereken birşeyi asla unutmamak üzere öğrendi ,

aradığı bilgiyi de kısmen ulaştı , peki sen ne verdin topiğe , destek mi ?

Valla dostum bikaç gündür bekliyorum ama hiç cevap gelmedi. benim de moralim bozuldu biraz:pale: Yani insan böyle bi işe yeni yeni el atınca beklentisi oluyor tecrübeli arkadaşlardan.

araştırmak öğrenmek için iyidir.
önce google dan araştır kimlerde neler var sana yarayanlar hangisi ön elemeyi yap kalanları yaz ve onları sorgula ,

yani buradan 3 kişi çıkıp zırt egzostları iyidir gel Bakırköy'de ucuz dese hiç bilmeden dinlemeden gidip alacak mısın ?

Şimdi sen bu dediğinle bana karşı önyargı ile yaklaşmış oldun. Çünkü benim internette bakmadığım site kalmadı. Baktığım sitelerde istediğim gibi şeyler bulamadım. Motosiklet konusunda bilgisizim dedim ama bilinçsizim demedim. 1 haftalık geceli gündüzlü bir araştırmanın üzerine burada topik açtım. Bunun üzerine de arkadaşlardan destek ve yardım istedim, köstek ve hayat dersi değil...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 ----------

Bu dual farlardan bulamaz mıyım hiçbir yerde?

08FatBobHeadlightsMaroon.jpg

F54

toprağım sana bi usta önere bilirim eski garajları geçiyorsun un fab yanında show motor cemil usta var eğer yardımcı olabileceği bi durum varsa yardım eder modifiye işleri için birşey diyemem fakat tamir bakım için sana yavsiye edebilirim parçaları nereden bulabilirsin onun hakkında bi fikrim yok her zaman yardımcı olabilirim özelden mesaj yazman yeter :cat:

Sirkeci'ye gidersen far çeşitleri görebilirsin.Doğu bank'ın oradalar.İstediğin bir çok işi kendinde yapabilirsin ustaya gerek yok bence.

Valla doğru dedin dostum. İstediğim farı bulamadım Kadıköy ve civarında, ben de dedim iki farı yan yana koyup uydurayım motora göre, canavar gibi de olur. Yardım için teşekkür ederim :wiinkk:

Valla doğru dedin dostum. İstediğim farı bulamadım Kadıköy ve civarında, ben de dedim iki farı yan yana koyup uydurayım motora göre, canavar gibi de olur. Yardım için teşekkür ederim :wiinkk:

Sen işleri hallette fotoları ekle bura bakalım:cat:
Bende sana polisaj için tavsiye ettiğim yerde motor koruma demirini yaptırıyorum.Cumartesi bırakıcam motoru.2 günde yaparım dedi usta...

Sen işleri hallette fotoları ekle bura bakalım:cat:
Bende sana polisaj için tavsiye ettiğim yerde motor koruma demirini yaptırıyorum.Cumartesi bırakıcam motoru.2 günde yaparım dedi usta...

Halledeyim fotoları koyarım dostum. İnşallah güzel olur. Bi çiftli far bir de gidondan sinyaller istiyorum. Tabi istediğim şekil bir T gidon bulursam ondan da taktırmak istiyorum. Senin de koruma demiri istediğin gibi olur inşallah. Bazı motolarda görüyorum hiç yakıştıramamışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar