istanbul trafıgınde race...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Delice bir sevda delice bir tutku bu :cherry: Hız yapmanın yeri olmayan yerlerde yapılmasına karşıyım bu ayrı konu :farao:

0dan 250cc ye kadar makina kullanan arkadaşlarım adam çekmiş koymuş eleştirmeye ne gerek var sende al sende koy.adamın 125le yanyana gidecek hali yok.yarıcak koyucak

::uzgunum: kardeş ama hiç güzel bi iş yapmamışsın.çekirge bir sıçrar iki sıçrar ama üçüncüde düşer.umarım sende çekirgeye benzemezsin

ne acayip yorumlar ya..

elin adami yapinca "sahane", istanbuldaki vatandas yapinca "oleceez!" diyoruz.. millet olarak hicbiseye adam gibi sahip cikamadigimizdan, bu cifte standarttan kurtulamadigimizdan ve biseyler yapana adam gibi destek verip (veya elestiri yapamadigimizdan) bir milim ilerleyemiyoruz..

kendi secimidir, racing almis biri kendisi, gidip pistlerde yarisamiyor ise (ki asugba yarisiyormus, ne mutlu kendisine) caddelerde yarisacak.. bence son derece normal..
baskalarinin canina ve haklarina mudahale etmedigi surece benim icin hic bir sıkıntı da yok..
hatta seciminin getirdigi ve gerektirdigi seyleri yaptigi icin de saygi duyarim..

yetiskin ve yaptiklarimizdan sorumlu insanlariz diye dusunuyorum..

hissiyatim budur..

p.s. arkadasin uslubunun biraz sert olmasi tabii ki tartismalara sebep olacak sekilde.. ilgi ile izliyoruz gelismeleri :)

Shakulin

arthas,eyvallah :)

begenen arkadaslara tekrar tesekkur ederım..

shakulin;evet uslubum sert gibi,ama aslında hıcde oyle degıl.cunku oyle acayıp yorumlar yapılıyorkı,en munis ve sakin ınsan bıle kafayı yer.bu işi bilen ve olayın boyutlarının farkında olan kişiler olumsuz yorum yapsa anlarım ve kesınlıkle uslubum sertlesmez,cunku saygı denen kavramdan ziyadesiyle nasibimi almış durumdayım.amaaa,hayatında motora bınmemıs veya motorla 120 yi gecmemıs adamlar(oncedende belırttıgım gıbı,asagılamayla hıc ama hıc ılgısı yok,zira bende gectım o yollardan,bende kucuk motor kullandım halada kullanırım,boyum kısalmaz ama boyle kullanan abılerıme veya arkadaslarıma 'vay oleceksın,vay nıye hızlı gıdıyon,vay bılmem ne' seklınde yorum yapmadım,yapmam) atıp tutuyorlar.tabıkı dogru olan yumusak ve sakın bır uslupla anlatmak ama malesef okadar sabırlı ve sakin bir insan degılım,ister ıstemez sertlesıyor uslubum.

ss kullanmak, otoyolda makas yapmak şu bu elbette ki sürücünün seçimi tercihidir. bunu zaten kimse sorgulamıyo.
asugbanın tekniğinin ne kadar iyi olduğu da kimse sorgulamıyo.
asugbanın dediği üzere scooter kullanan ve hem ZEKA hem teknik olarak ss kullanamayan kişilerin ne söylediğinin ne düşündüğünün önemi de olmayabilir.bunu da kimse sorgulamıyo.

Benim tek diyeceğim; tercihini yapıp yoğun trafikte bu kadar riskli hareket edip mazallah birinin ölümüne sebep olduğun takdirde senin ölmenin de ne kadar hayırlı olacağıdır. böyle bi sorumluluğu taşıyacak kadar olgun olmadığını bu video değil asıl bu konuda yazdıkların gösteriyor çünkü.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arthas,eyvallah :)

begenen arkadaslara tekrar tesekkur ederım..

shakulin;evet uslubum sert gibi,ama aslında hıcde oyle degıl.cunku oyle acayıp yorumlar yapılıyorkı,en munis ve sakin ınsan bıle kafayı yer.bu işi bilen ve olayın boyutlarının farkında olan kişiler olumsuz yorum yapsa anlarım ve kesınlıkle uslubum sertlesmez,cunku saygı denen kavramdan ziyadesiyle nasibimi almış durumdayım.amaaa,hayatında motora bınmemıs veya motorla 120 yi gecmemıs adamlar(oncedende belırttıgım gıbı,asagılamayla hıc ama hıc ılgısı yok,zira bende gectım o yollardan,bende kucuk motor kullandım halada kullanırım,boyum kısalmaz ama boyle kullanan abılerıme veya arkadaslarıma 'vay oleceksın,vay nıye hızlı gıdıyon,vay bılmem ne' seklınde yorum yapmadım,yapmam) atıp tutuyorlar.tabıkı dogru olan yumusak ve sakın bır uslupla anlatmak ama malesef okadar sabırlı ve sakin bir insan degılım,ister ıstemez sertlesıyor uslubum.

Beğenenler kadar karşı çıkanlarda olacak..Bunları da hoşgörüyle karşılaman gerekirdi....Ne kadar kötü de olsa eleştirisi kızmamak lazım....Biraz daha üzerinde düşünmek gerekir.....:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar fazla abartmışınız yaf okadarda vahim bir durum yok çok anormal bir seyir yok ortada birkac olumsuzluk var örneğin korumasız takılıyo gibime geldi vee gişeler den çıkarken o kadar arabanın içinde burnu dikmek çok yanlış ya yanındaki arac senin önüne geçse arabanın üstüne indircen motoru dikkat arkadaşlar kendinizi düşünmeseniz bile hiç suçu günahı olmayan insanları düşünün ama genelleme yapacak olursak çok aşırı bir anormallik yok

Not:SS leri hiç sewmiyom :queen: Fazla grenaj fazla masraf :queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

abartmayın millett... waLLaa sürüşünde bi sorun göremedm :cherry: ammaaa kasksız eldivensiz yanii korumasız çıkmak tehlikeliii :farao:

Valla ben izlerken korktum.Müthiş cesaret ve yetenek gerektiren bir şey ama Allah korusun bu risklere girmeye hiç gerek yok boş yolda basmasına bir şey demeyeceğim ama bariz trafik var, arabalarda motor gibi hareket ediyorlar sürücünün tahmin edemeyeceği ani bir hareket yapabilirler, motoru süren arkadaş
arabaların hareketlerini hesaplıyor olabilir ama o süratlerde bunlar anlık işler. Bence yeteneğinizi kanıtladınız daha fazla bu tarz videolar çekmeyin pistlerde devam bir taraftar kazandınız bile :)
not:motosikletim yok ,alırsamda scooter almayı düşünüyorum umarım yorum yaptığım için azar işitmem.:)

Beğenmedim:farao:

Etrafta herşeyden habersiz masum insanların araçları içinde seyir halinde bulunduğu trafik akışı içerisinde bu tür "race" ler in beğenilecek hiçbir tarafı yok.

Siz kendi hayatınızı düşünmüyor olabilirsiniz.Fakat yapacağınız bir hata neticesinde karşı taraftaki masum insanlara vereceğiniz maddi ve daha da kötüsü manevi bir hasar halinde cevabınızın ne olacağını ve bunu vicdanınıza nasıl anlatabileceğinizi bir düşünmenizi isterim.

Geçtiğimiz hafta Bağdat Caddesi'nde yaşanan ölümlü kaza sanırım bu konuda yeterince ibret vericidir.

tamamen katılıyorum +5000:cat:

ben olsaydım orada kesin geçerdim o motoru.:farao::farao::farao:
çok yavaş hareket ediyor sanki kamyon gibi daha hızlı daha.:queen::queen::queen:

ya orda başına bişey gelseydi Allah korusun. sonra bu topic yerine başka bir topic açılabilirdi:farao:

çok haklısın abicim.iyi güzel olmuş tmm da biraz daha önlem alsak nasıl olurdu.mesela o kameranın objektifini silen çıplak bir el değilde bir eldiven (rev-it yazılı:cherry:)olsaydı daha iyi ve sağlıklı olurdu sanırım:wiinkk:

ya adam bi atraksiyon yapmak istemiş burnundan getirmişsiniz, otobanda giden bir motor kendinden başka kime zarar verecekki, bence çok profesyonelce kullanmış bu deneyimini pistlerde değerlendirse fena olmaz, ayrıca maddi getiriside ilavesi olur, teşekkürler asugba.

çekim kötü
motor kötü
sürüş kötü
yol kötü
müzik idare eder:mrgreen:
yaptığı şeye dicek bişi bulunmaz zaten

10 üzerinden 1 oda müzik koymuş video çekmiş die emeğe saygı dimi:)

edit: topik de kötü nie derseniz başlığın 3 te 1 i English 3 te 2 side Turkish :mrgreen: :mrgreen:

Son düzenleme:
türkiye şartlarında güzel bir video.banada ters geliyor enduro kullanan adamın ss ciyi eleştirmesi.bu aynı bir ss cinin bir endurocuya napıyosun sen öle güzelim motoru çamur ediyosun dağa taşa vuruyosun demesi gibi tezat bir durum bence.ki ben şuna inanıyorum o makinalardan birini kullanan bir kimse kolay kolay vazgeçemez.

tekrar tebrikler.

bunu soyleyenlerin senden cok daha fazla hayat tecrubesi olabilir, ayrica tiger kullanan arkadasi ve hatta hatta sana katilmayan herkesi ulasamadiklari cigere pis diyorlar diye asagilaman hayatta bircok seyi yasamadigini gosteriyor daha...

Istanbul'da bircok vila-yali'da yasayip, senden sosyo-ekonomik seviye olarak 100 kat daha ustte (buyuk ihtimalle egitim olarak da) ustun insanlarin maksimum 140-150 yapan scooter'lar ile dolastigini cok gordum ben. Biraz hazmedebilmek gerekiyor yani boyle seyleri...

Mesela ben de kullandigim cooper s ile senin kafanda olsam ve arabanin cevikligini ve diger arabalara kiyasla gucunu kullanip makas yapa yapa gitsem, bu sirada sen de oradan 250-280 ile geciyor ve buradaki surus tekniklerini gosteriyor olsan (diyelim ben 180-200 gidiyorum), sabitmis gibi gozuken arabalardan bu sabit olmayan sana hafifce dokunsa...

Bu arkadasi ve genel olarak bu davranis, yaklasma tipini destekleyen arkadaslara da soyleyecek birsey bulamiyorum ben...

ps: ozellikle motosiklet yarislarina katilan, bu konuda cok cok bilgili olduguna emin oldugum birinin bu konuda hicbir yorumda bulunmamasi ve bu videoyu koyanin arkadasi olmasina cok uzuldum gercekten...

patriot;güzel sözlerin için teşekkür ederim.zaten piste cıkmıslıgım var bır kac sefer,hatta suan 954ü pıste hazırlıyorum,kısmetse bu sene super bike da yarısıcam işallah.allah izin verirse bişeyler olur gibime geliyor:)

dıger arkadaslara gelınce,bana nasihat verebılecek tecrubeye sahıp bırının oldugunu dusunmuyorum burada.zira 125 cc scooter kullanan bırının tavsıyelerı benı ne kadar ileri goturur tartışılır??(kucumsedıgımı zannetmeyın sakın,bızde kucuk motorla basladık bu işe,ama ben ozamanlar bu tarz kullanan abilerıme akıl vermıyordum,nıye?cunku haddimi bilmek gibi bir ozellıgım var..

begenenlere teşekkur ederım tekrar..

başkalarının hakkına sagı gösterdikten sonra herkes istedigini yapmakta özgürüdür(ama bir şartla ölmeyi bayılmakla karıştırmamak lazım)yeni motor aldım daha once dışarıda azımın suları aka aka seyrettigim motorlardan(SSlerden bahsediyorum) işin içine girdikten sonra buz gibi sogudum.bunun 1.sbebi izledigim ,izlerken bilgisayar karşısında seyrederken ellerimi terleten bu uçuk zevkler
2.si 1 ayda 10küsür ölüm ve taziye haberi okumam ve bu haberlerin %95nin SS sahipleri ve hız denemeleri yaparken yaşadıkları
3.malesef türkiyede bu aletler için bir cadde olmaması

hepimiz(çogunluk)genç insanlarız kendimizi düşünmüyorsak yakınlaırmızı düşünelim birazdaha bilinçli lütfen arkadaşlar..hayat bir oyunsa gameover i mükünoldugunca geçebir zamana atlım...

okudukca daha fazla sinirim bozuluyor yaw, bir de insanlarin zekasina laf etmis, senin zekani kanitlayacak birkac ornek ver de bilelim bakalim IQ seviyen neymis. Bir de matematikte etkisiz eleman diye Tubis'e laf etmissin, terbiyesizligin sinirlarini zorluyorsun artik, senin matematigin Msinden anladigini zannetmiyorum (lutfen ODTU matematik'de okuyor, ya da bir universitede matematik bolumunde iki tane pirlanta gibi cocugu olan profesor ol da kendimden cok utanayim...).

Bir kere birazcik zekasi olan bir insan senin bu yaptiklarini yapmaz, yapsa bile bu sekilde cirkince savunmaz bunlari. Cevik olabilirsin, reflekslerin iyi olablir ama bunun zekayla hic alakasi yok...

eminekinci,diyorum ya,olumsuz eleştiri yapanlar race kullanıcıları olsa anlıyacagım,surda gaz kesmeden devam edebılırdın,surdakı makasda 2 degılde 3 serıt kırmalıydın veya makasların daha sert olmalı gibi işi bilen birisinin yapacagı yorumlar benım ıcın cok degerlı olurdu.
ama ne oldu,hayatında 150 yi gecmemıs adamlar,scooterdan baska motor kullanamayan(hem zeka hem teknık kapasıte olarak)kişiler atıp tutuyorlar.
bırkez daha yazıyorum,işi bilen abilerin arkadaşların yorumları başımın ustune,hep beklerım.ama bilmeyen kişiler olayın etık taraflarına gırıp ajitasyon yapmasın,zira boş..

begenen arkadaşlara tekrar teşekkür,ayrıca aynı sayfadakı killer on the road ve tekerr videolarıda bana ait,hatta teker vıdeosunda kaskda yok,hadi saldırın bakalım:):):)

evet, motoru sevip de (de ayri) makas atmayan genelde akli basinda motor suruculeri oluyor...

Motorun race se basıcaksın tabi...Yavaş bineceeksen cruiser yada chooper alıcaksın.....

Başlarda da söylemiştim...Sadece uslubun sert...Diğer kişileri aşalıyan bir tavrın var....

Video güzel...Okuyup da yorum yazanların aslında hep yapmak istedikleri ama yapamadıkları şeylerden biri.....Ters cevap gelirse bundandır...Motoru sevipte makas atmayan varmıdır?....

Ghostrider ı alkışlayan insanlar neden arkadaşa cephe almış?....Farklı bişey mi yapıyor?....Verin hayabusa veya zx12r ı belki 3.40 ı görecek......

Tehlikeli olsada belki benim de hayatım tehlikede olsada üzel görüntüler..Heyecan verici.....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar