istanbul trafıgınde race...

patriot;güzel sözlerin için teşekkür ederim.zaten piste cıkmıslıgım var bır kac sefer,hatta suan 954ü pıste hazırlıyorum,kısmetse bu sene super bike da yarısıcam işallah.allah izin verirse bişeyler olur gibime geliyor:)

dıger arkadaslara gelınce,bana nasihat verebılecek tecrubeye sahıp bırının oldugunu dusunmuyorum burada.zira 125 cc scooter kullanan bırının tavsıyelerı benı ne kadar ileri goturur tartışılır??(kucumsedıgımı zannetmeyın sakın,bızde kucuk motorla basladık bu işe,ama ben ozamanlar bu tarz kullanan abilerıme akıl vermıyordum,nıye?cunku haddimi bilmek gibi bir ozellıgım var..

begenenlere teşekkur ederım tekrar..

cık cık cık yalnış şeyler bunlar hız güzel tamamda bu çok tehlikeli katılmıyorum cık cık cıkkk

patriot;güzel sözlerin için teşekkür ederim.zaten piste cıkmıslıgım var bır kac sefer,hatta suan 954ü pıste hazırlıyorum,kısmetse bu sene super bike da yarısıcam işallah.allah izin verirse bişeyler olur gibime geliyor:)

dıger arkadaslara gelınce,bana nasihat verebılecek tecrubeye sahıp bırının oldugunu dusunmuyorum burada.zira 125 cc scooter kullanan bırının tavsıyelerı benı ne kadar ileri goturur tartışılır??(kucumsedıgımı zannetmeyın sakın,bızde kucuk motorla basladık bu işe,ama ben ozamanlar bu tarz kullanan abilerıme akıl vermıyordum,nıye?cunku haddimi bilmek gibi bir ozellıgım var..

begenenlere teşekkur ederım tekrar..

arkadaşim ne kadar iyi bir motor kullanıcısı olduğunu burada tartışan yok ama bak ne güzel pistlere hazırlanıyormuşsun.adrenalin güzeldir kimsenin bir motorcu olarak buna itirazı yok ama senin yaptığın resmen insanların hayatını tehlikeye atmaktır.izlerken gerçekten zevk aldım bunu kabul etmek lazım ama yaptığının ne yeri nede zamanı doğru onlarca aracın arasından o şekilde gitmek hiçbir motorcunun tasvip edebileceği bişey değil bence, çünkü insanlar motorcuları hep potansiyel bir tehlike olarak görüyor ve bu ve bunun gibi davranışlar da insanları haklı çıkartıyor.bence git pistlerde çıkabildiğin maksimum hızlara çık hatta inşallah başarılı da olursun vede seni alkışlarız ama inan yanlış yer vede zamanı seçmişsin.

dıger arkadaslara gelınce,bana nasihat verebılecek tecrubeye sahıp bırının oldugunu dusunmuyorum burada.zira 125 cc scooter kullanan bırının tavsıyelerı benı ne kadar ileri goturur tartışılır??

Birinin profilinde yazan motorun önemli olduğunu sanmıyorum..
Modlarımızdan Eyong unda kendine ait motoru yoktu, yazın aldı.Ama sürmüşlüğü çoktu, gerekli teknik bilgilerin çoğunu kendi verir sitemizde.Kimse ona 250 lik motor sürüyorsun senden akıl mı alacağız demiyor..Neden çünkü saygı diye bişey var, sende olmayan yani.....

Beğenmedim:farao:

Etrafta herşeyden habersiz masum insanların araçları içinde seyir halinde bulunduğu trafik akışı içerisinde bu tür "race" ler in beğenilecek hiçbir tarafı yok.

Siz kendi hayatınızı düşünmüyor olabilirsiniz.Fakat yapacağınız bir hata neticesinde karşı taraftaki masum insanlara vereceğiniz maddi ve daha da kötüsü manevi bir hasar halinde cevabınızın ne olacağını ve bunu vicdanınıza nasıl anlatabileceğinizi bir düşünmenizi isterim.

Geçtiğimiz hafta Bağdat Caddesi'nde yaşanan ölümlü kaza sanırım bu konuda yeterince ibret vericidir.
+1 Doğru söze ne gerek

asugba kimse kimse sana nasiat vermiyor yada kimse senin tecrübeni tartışmıyor bence . Dünyanın en iyi avcısı olabilirsin ama şehirde avlamazsın. Ayrton Senna bile pistte öldükten sonra sen caddede bu hızlarla illaki birilerine zarar verirsin bugün olmasa yarın. "Ben kimseye zarar vermedim" diyebilirsin. Ama bunda haklı değilsin. O aralarından geçtiğin arabaların sürücüleri birgün çocukları "motor almak istiyorum ben baba-anne" dediklerinde o alilelerin bilinç altında biryerlede istanbul trafiğinde emniyet şeridinde 5. viteste redline da giden sen olacaksın. Sen belki kimseye zarar vermiyorsun(muhtemelen birgün oda olacak ama Allah korusun) ama motosiklet camiasına zarar veriyorsun.

dishy,mesajımdan cımbızla alıntı yapıp soylemedıgım bırseyı soyluyormusum gıbı bır ızlenım yaratma,madem cok bırsey bıldıgını dusunuyorsun,bırazda etik olarak dogrucu davut ol ve alıntı yaparken yazımın tamamını al.şimdi burada bir sürü örnek verirdim ama anlayamayacagından emın oldugum ıcın zahmete gırmeyecegım.

hem sen boşver race muhabbetlerini,bin scooter ına,sahil boyu gez,yonja tarzı sitelerden fırsat buldukçada buraya gel,yanı üye olanlara ' hoşgeldiiiinnnn' gezi yapanlara 'süper olmuuuuşşş,keske bende aranızda olsaydııımmm' yabancı bir video seyrettıgındede 'bravooo,süpeeerrr,şak şak şak' şeklınde mesajlar yaz.
nedense avatarına ve yazım tarzına bakınca bu tarz bır uye oldugunu dusundum,yanı matematıkteki etkısız eleman-sitelerdeki gereksiz üye tarzı..

sakın uzun uzun cevap yazma,cunku benım okumama degecek agırlıkta bır yazı yazamayacagını bılıyorum,bosuna zahmet etme yani...

Bence önce sen bayanlara saygılı ol... Bu siteye herkes davetlidir , motorlu motorsuz bayan erkek yonjalı yonjasız metalci popçu topçu ... Motosikletlere ilgisi olan herkesin dilediği gibi mesaj yazmaya hakkı vardır...
Sen kötü eleştirilere açık değilsen hiç mesaj yazma bence... saygılar.

geyik yapmayın arkadaşlar;
masum insanlar,çukur,teker vs. die bazı insanların kanında wardır bu.
belli yaşta insanlarız kafaya bişey koyarsak kimse bizi engelleyemez,herkes kendi tercihlerinden sorumludur.bence güzel olmuş,arkadaş motorun hakkını wermiş.yabancı sitelerde izlerdim,bizim çocuklar yapmıyo mu acaba derdim,yapıyomuş güzel olmuş...

Tebrikler

arkadaşım videonu weee hakkındakı yazılanları teker teker okudum wallahı üzüldüm 250 cc üstüne binemeyen we enduro chopper kullanıcıları olarak tahmın ettiğim we sanırım hafta sonları bi kaç arkadasıyla köy gezilerine çıkan turcular yazmışlar bütün bu ağır abı yazılarını hepside çooook biliyor ya bu işleri .....bi kere motora binen ama hakkını wererek binen insanları diğerlerinden ayırmak gerekir bi kullananlar wardır bide seyredenler onlar seyredenler tarafındalar çünkü alt yapı yok bu motosikleti kullanmak için küçükten başlamak en akıllıcası ama senin hakkında abukça yazanlar bence bi özenti olarak basıyorlar PARAYI alıyorlar bi motor we başlıyorlar ahsam kesmeye (yiyene tabi)bence sürüşün çok iyiydi beğenmeyen izlemesin o kadar 300 km\h ile giden makınede böyle kullanılır zaten... tekrar TEBRİK ederim... (ghostrider i hepsi bilio ama niye bizdende böle biri çıkmasınki??????????????)

eminekinci,diyorum ya,olumsuz eleştiri yapanlar race kullanıcıları olsa anlıyacagım,surda gaz kesmeden devam edebılırdın,surdakı makasda 2 degılde 3 serıt kırmalıydın veya makasların daha sert olmalı gibi işi bilen birisinin yapacagı yorumlar benım ıcın cok degerlı olurdu.
ama ne oldu,hayatında 150 yi gecmemıs adamlar,scooterdan baska motor kullanamayan(hem zeka hem teknık kapasıte olarak)kişiler atıp tutuyorlar.
bırkez daha yazıyorum,işi bilen abilerin arkadaşların yorumları başımın ustune,hep beklerım.ama bilmeyen kişiler olayın etık taraflarına gırıp ajitasyon yapmasın,zira boş..

begenen arkadaşlara tekrar teşekkür,ayrıca aynı sayfadakı killer on the road ve tekerr videolarıda bana ait,hatta teker vıdeosunda kaskda yok,hadi saldırın bakalım:):):)

benden helal

eleştiren çok olmuş ama ben tebrik ediyorum.arkadaşlar baba motora binipte basmayacaksan niye alıyorsun,olayın ters yanı trafigin yogun olması.inanın 1-2 kez deneyin böyle sürmeyi bırakamazsınız.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Motorun race se basıcaksın tabi...Yavaş bineceeksen cruiser yada chooper alıcaksın.....

Başlarda da söylemiştim...Sadece uslubun sert...Diğer kişileri aşalıyan bir tavrın var....

Video güzel...Okuyup da yorum yazanların aslında hep yapmak istedikleri ama yapamadıkları şeylerden biri.....Ters cevap gelirse bundandır...Motoru sevipte makas atmayan varmıdır?....

Ghostrider ı alkışlayan insanlar neden arkadaşa cephe almış?....Farklı bişey mi yapıyor?....Verin hayabusa veya zx12r ı belki 3.40 ı görecek......

Tehlikeli olsada belki benim de hayatım tehlikede olsada üzel görüntüler..Heyecan verici.....

biraz fazla abartmışık bence çok normal adam hızlı yaşıyo anlaşılan ama KORUMASIZ asla

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar