istanbul trafıgınde race...

Eldiven yok bu kotu , otobanda hiz normaldir , siz daha almanya yollarini gormediniz sanirim , bu motorun yavas gittigini dusunursunuz.

Becerebilene helal olsun :cat:

bence süper, harika zaten adrenalini veren tehlike değilmi?? belki de bu kadar tepkiyi bunu kimse yapamıyor diye alıyosundur ;=) hııı ne dersin??

Müzikte harikaydııı seçim süper:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel

Videoyu seyrettim.
Arkadaşımızın oldukça tecrübeli olduğu belli.
Motoru bir hayli de zorlamış.
Videonun bazı bölümlerinde gerçekten özgüven ve tecrübe istiyen atraksiyonlar gördüm.
Yorumları da okumaya çalıştım.
Genellikle arkadaşlar olayı tasvip etmemişler.
Ben de tasvip etmiyorum ama arkadaş yapmış.
Güzel de yapmış.
Şimdi olayın trafikte tehlike boyutuna gelelim.
Bir aracın arkasına yaklaşması dışında trafikte tehlike yaratacak bir olay ben göremedim.
Tabii kendisi için olan tehlike hariç.
Son derece ustaca ve güzel kullanmış.
Arabanın arkasına yaklaşmasını seyrederken kendimi düşündüm.
Ben olsam ne yapardım?
Frene mi basardım?
Yoksa gazlar geçermiydim? diye..
Cevap bulamadım. O anlık bir karar mekanizması ile ilgili olan bir şey.

Race motor almak isteyen arkadaşlar için de iki çift sözüm var.
Bu arkadaşın yarısı kadar iyiyseniz alın.
Yoksa biraz daha tecrübe kazanmanızda yarar var.

Bu arkadaşa da bir sözüm var.
Motora çok hakimsin.
Yani iyisin.
Bu potansiyeli değerlendir.

arkadaslar sanırım bu sıtede olduumuza gore hepımızın motoru wardır ve sızce hangımız oyunu kuralına gore oynuyoruz,yada hangımız o ıbreyı sona dayamaya calışmıoruz fıkırlere saygım war ama bence cok ıyı bır wıdeo,ceken arkadasın cesaretıne motoruna saglık...

arkadaslar sanırım bu sıtede olduumuza gore hepımızın motoru wardır ve sızce hangımız oyunu kuralına gore oynuyoruz,yada hangımız o ıbreyı sona dayamaya calışmıoruz fıkırlere saygım war ama bence cok ıyı bır wıdeo,ceken arkadasın cesaretıne motoruna saglık...

Ben ilk üye olduğum zaman motorum yoktu, ve bi çok arkadaşımızın da yok...
Motosiklet diyince akla ilk gelen şey hız değildir, hız sadece tetikleyen bi unsurdur..
Rüzgarı hissetmek-ve özgürlüğü yaşamak motosiklet demektir.
Tutkunu olduğum alet bana zevk vermeli,tehlikeli de olsa öldürmemeli ki ben aldığım son nefese kadar bu aletle yaşayayim...:cat: :rendeer:

helaaal olsun adamımsın.felsefe:hızlı yasa genc ol hayatın eglencelı olsun

Öldükten sonra eğlenceli olan şey nedir..

Hiç güzel bir şey değil... Maharet motosikleti hızlı kullanmak değil bence adamakıllı kullanmak kendi ve etrafındaki insanların cangüvenliğini tehlikeye atmadan...

Ben ilk üye olduğum zaman motorum yoktu, ve bi çok arkadaşımızın da yok...
Motosiklet diyince akla ilk gelen şey hız değildir, hız sadece tetikleyen bi unsurdur..
Rüzgarı hissetmek-ve özgürlüğü yaşamak motosiklet demektir.
Tutkunu olduğum alet bana zevk vermeli,tehlikeli de olsa öldürmemeli ki ben aldığım son nefese kadar bu aletle yaşayayim...:cat: :rendeer:

ben 7 yasımdan berı motor ustundeyım bu kadar tutkunu olduum bıseyın ustunde olmekte o kadar kotu bısey olmasa gerek,tutkunu olduum alet bana zewk wermelı dedınya,ruzgar,ozgurluk gusel ama hız baska seyy..

ARKADAŞLAR VİDEODA CALAN SARKİNİN İSMİNİ BİLEN VAR MI YA LÜTFEN RİCA EDİYORUM...

var hocam var söylelimmm:cherry:
şimdiiii
hımmmmmm
kemmmm
kümmmmm
neydi yaw unuttum sankii:mrgreen:
aa buldum buldum.:p

Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us
parçanın ismi bu.
limewire programın varsa ordan indirebilirsin. (bende ordan indirdim:cherry: )
hiçbirşekilde bulmazsan 8 mb veriyi kabul eden bir mail adresi ver gönderiyim...

arkadaşlar bence fazla söze gerek yok öyle yada böyle kullanmanın elle tutulur hiç bi tarafı yok mo yüzden böyle şleylere özenmiyelim gazetelere namşet olmıyalım

Bence pek hoş değil.Hadi kendisini ve ailesini düşünmüyor,yanlışlıkla sağa yanaşmak isteyen bir araç sahibinidemi düşünmüyor bu arkadaş?Benim başıma böyle bişey gelse vicdan azabından yaşayamam.Biraz daha duyarlı olmamızda fayda var.

var hocam var söylelimmm:cherry:
şimdiiii
hımmmmmm
kemmmm
kümmmmm
neydi yaw unuttum sankii:mrgreen:
aa buldum buldum.:p

Benny Benassi - Love Is Gonna Save Us
parçanın ismi bu.
limewire programın varsa ordan indirebilirsin. (bende ordan indirdim:cherry: )
hiçbirşekilde bulmazsan 8 mb veriyi kabul eden bir mail adresi ver gönderiyim...

eyw kardeşim saolasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar