istanbul trafiğinde race-2

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel

İyi olmuş.
Baktım bu sefer daha temkinli kullanmışsın.:)
Yalnız O iki kamyonun arasından silme geçmişsin gibi...
Bi de önünü kaldırdığında hafif rotayı şaşırmışsın gibi geldi bana.
Ya da son anda yön değiştirmeye karar verdin. Bilemem.
Anahtarlık benimkinin aynısı galiba..:p
dscn1321uc8.jpg

Kamerayı nereye nasıl monte ettiğini de bi yazarsan sevinirim....

Patirote, bu video başka bi siteden Conan81 in videosu.Asugba sadece linki vermiş.

Patirote, bu video başka bi siteden Conan81 in videosu.Asugba sadece linki vermiş.

Ben yanlış anlamışım o zaman ama önemli değil.
Bildiğim kadarıyla o da video çekim yapıyor.
Bu nedenle sordum....

asugba=conan81:) aynı kişiyim arkadaşlar..

patriot,hocam anahtarlık aynı degıl,bendekı 05 suzi 1000,arkadasın hediyesi.bu sefer temkınlı gıtmek zorundaydım,cunku uzagı zor gorebılıyorum suan.oncedende rahatsızdı gozlerım ama ıyıce ılerledi.son ana kadar onumdekının kamyonmu tırmı kamyonetmı oldugunu anlayamıyorum:(

teker konusunda ıse,makınadakıler pıst lastıgı,ızmıt pıstındede donerken devamlı sag vırajlar var ve lastıgın sag yanı baya bı bıttı.o nedenle tekere alınca makına bariz şekılde saga akıyor:)

kemarada bantlama seklı yıne.once sunger,sonra kamera sonrada bol mıktarda bant:9

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motordelisi-conan 81 motosiklet.net-asugba kardeşim geçen star tv de kameralara yakalanan cbr 954 rr lı kişi sen olmalısın tahminimce.kafada kask yoktu ve motor mavi- bayaz- kırmızı renkli idi.tek tekerle en işlek istanbul otobanında arabaların arasından zik zak yaparak uzuyordu haberlerde izlediim kişi.ama belkide yanılıyorumdur...

motordelisi-conan 81 motosiklet.net-asugba kardeşim geçen star tv de kameralara yakalanan cbr 954 rr lı kişi sen olmalısın tahminimce.kafada kask yoktu ve motor mavi- bayaz- kırmızı renkli idi.tek tekerle en işlek istanbul otobanında arabaların arasından zik zak yaparak uzuyordu haberlerde izlediim kişi.ama belkide yanılıyorumdur...

yok hocam,ben degıldım.benım makına sarı-siyah..

asugba dedigim gibi(hatırlarsan)helal olsun.makinanın hakkını vermişsin.aralara tedbirli gir.unutma digerleride bizim insanımız(adam görsün geldigini gıcıklıgına önüne kırar).çok güzeldi teşekkürler bizede bu zevki tattırdıgın için.:) :rendeer:

her ne kadar zewkli de olsa trafigin akisini tehlikeye atmak risikli degilmi:farao:

Videolarının devamını bekliyoruz daha uzun olursa daha iyi olur. suratım ekrana yağıştı walla gözlerimi ayıramadım.

full adrenalin ama gözlerde prob varsa bence bi daha tekrarlarma bunu tedaviden once başna bişey gelmesini istemeyiz...

yalnız race yarış demek değilmi?.Ben yarış filan göremedim de :mrgreen:

Aralara girmek tehlikeli...ama video güzel olmuş.

hımm,bu seferkı vıdeoya tepkıler daha ölçülü ollmuş,güzel bir gelişme.
begenmenıze sevındım arkadaslar..

asugba=conan81:) aynı kişiyim arkadaşlar..

patriot,hocam anahtarlık aynı degıl,bendekı 05 suzi 1000,arkadasın hediyesi.bu sefer temkınlı gıtmek zorundaydım,cunku uzagı zor gorebılıyorum suan.oncedende rahatsızdı gozlerım ama ıyıce ılerledi.son ana kadar onumdekının kamyonmu tırmı kamyonetmı oldugunu anlayamıyorum:(

off.. bu acayip tehlikeli yaw..

tedavisi olmayan bisi mi ?

uzun vadede benzer videolar veya yarislar icin sıkıntı verebilecegi kanaatindeyim..

insallah tez zamanda sifa bulursunuz..

Shakulin

Forumdan Uzaklaştırıldı
offffffffff baylıom racınglere yahuuuu..... :rendeer:

ama benım yok :pr:
ama eskerden gelıncık olucak... bıde daha gıtmedım eskere :cherry: :cherry:

asugba abı sen motoru saga sola yatırıncı benım kafamda otomatık olarak o tarafa yatıooo :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar