Dahası da var. NMAX'dan 1000 TL daha ucuz. Ben de XENTER diyorum. Şehir içi kullanımda her türlü yeter. Ben XCITY ile uzun yol yapıyorum. Sadece şehir içi kullanacak olsaydım XENTER düşünürdüm.
Bir tek eksisi var. Sele altı bagajı yok gibi. O da topcase ile hallolur.
Arkadaşımız tercihini nmax olarak yapmış, hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. @acemi60 Üstad ben cidden Xenter motorumu çok iyi paraya sattım. Yoksa satmazdım. 174 cm 63 kg yum. 10.000 km + kullandım. Hep şehir içi Pendik-kadıköy her gün, tüm İstanbul'u dolaştım, full trafikte deli gibi makina yok böyle bir şey ya, vallahi. Binmeden aldım, Kocaeli' ne otobüsle gittim. Gelirken full yağmurda tam gaz geldim. 3,2 lt/100 km yaktı. En az bu motorda ıslandım, inanılmaz bir koruması var. Zaten max 123 yapıyor, ama hemen ulaşıyor. 15,5 hp 15 nm tork. Ön cam elcik korumalı, ayak koyma yeri mükemmel ve çanta asma kancası çok işlevseldi. Viraja bir girişi var öyle stabil ve dengeli ki, cidden arkada tek amortisör önemli dedirtiyor. 16 inç jant olması da cabası. Kayış sayacı, yağ değişim km sayacı var yahu tam tembel işi haha-haha. Frenleri tek geçerim, kombineli inanılmaz duruyor. Arka kampana diye çekinmiştim ama acayip. Tamirci usta bir arkadaş var hiç sürmemiş Xenter, yahu şuna bir binip panik fren denesene sanki bir sıkıntı var dedim
Ha bagaj mı?
Şehir içinde aralarda sıkışık trafikte hafif,yüksek, seri ve ince olmak çok önemli 21 yıldır sürüyorum. Bir gün, Kozyatağın' dan Gebze' ye doğru, bir duke 200 ile biraz aralarda savaş verdik, Pendik' te yanıma geldi, "abi bu ne biçim motor ya? Deli gibi kaçıyor ?" diyor. Arkadan normal motosiklet gibi duruyor
Xenter ile 30 ağustos kortejine gitmiştim, chopper grubu ile (shadowmaster' a selam olsun) max 85 km hızla mis gibi gezdik ve 197 km sonunda 21,7 lira benzin aldım, bu da burada dursun.
Şimdiki motorumdan memnunum, ama bir daha scooter alırsam, şehir içi ve yakın uzaklar için yine xenter alacağım.
Amma övdüm motoru ya bende