İstanbul /Şişli Hamidiye Devlet Hastanesi açık otoparkın içinden Motorum Çalındı

İstanbul /Şişli Hamidiye Devlet Hastanesi açık otoparkın içinden Motorsikletim Çalındı. 2 gündür kayıp çalıntıdır.
34 NB 0634 / GRİ / HONDA PCX 150 / 2015 MODEL / LÜTFEN GÖREN DUYAN ARKADAŞLAR OLUR ,O ÜMİTLE YAZIYORUM

ERGİN AYKAÇ 0537 254 68 96 POLİSE ŞİKAYETÇİ OLDUM , BULUNANA KADAR YAZACAĞIM ,HER GÜN ANONS ETTİRİYORUM,VİCDANSIZLAR EKMEK PARAMLA ALIM TERİMLE YILLARDIR ÇALIŞTIM MOTORUMU ALABİLMEK İÇİN ,ALLAHSIZLAR

Geçmiş olsun hastane bahçeleri çok sakat yaşadığım kazadan sonra alçılı halde bağcılar devletin bahçeye motorun başına geldim baktım apachi biri bisikletle motorun etrafında dönüp duruyor çocuğu takip ettim tel açtı 2 tane motorlu apachi daha geldi selamlaştı filan aha dedim çalıcaklar benim motoru,doktorda beni bekliyodu tekrar atladım motora kolum alçıda otoparka götürdüm

Geçmiş olsun öncelikle. Her hastahane aynı değil bizim burda devlet hastanesindeki özel güvenlik görevlileri işini güzel yapıyor. Yinede dikkatli olmak gerekir.

Geçmiş olsun, biraz da uplanmalı diyerekten burdayım.İnşallah bulursunuz motoru.

Allah vere de hirsiz falan yakalamayayim motorun başında, korkarım katil olurum.

Devlet bu işe el atmalı! Hırsızlar adamakilli cezalandırılmalı, bunlara verecek bi kuru ekmeği vardır herhalde devletin içerde. Hırsızlar elini kolunu sallayarak gezmemeli!

İş başında yakalayıp da, derisini yüzüp meydana atmazsam. ...

Son düzenleme:
bimer cimer neyse şikayet edin, motosiklet araba çalmanın cezası artırılsın, ucuz değil artık motorlar ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar