yukarıyla arama girme koray:queen: az önce kanal D den aradılar cemile hanımla oynadığımız öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm bu haftaymış koray bilgin olsun:queen:
Çok güzel bir gezi ve samimi bir ekip. Ne mutlu sizlere. Tekerinize sağlık.
yorumlardan ziyade siz kıymetli arkadaşımızıda aramızda görmek isteriz ethem bey hiç sesiniz soluğunuz çıkmamakta bir karamürselli olarak racona ters bir durum olarak görmüş olduğumu söylemek durumundayım :cherry:
lütfen sosyallaşelim arkadaşım çekilirsin kabuğuna sesin soluğun çıkmaz :cherry: :rendeer:
çok güzel bir gezi olmuş abi tekerlerinize sağlık :cat:
beyler gelemedim diye üzülüyordum emme dün bende hareketli geçirdim evde kös kös oturucam derken neyse , bir kaç çift sözüm olacak
şenol ağabeyimin misafirperverliği ve içtenliğine zaten sözümüz yok , len koray adamın asabısını bosma gezip gezip burda bana hava yapma tamam anladık olm istanbulu gezdinde , nee o öyle , len o bandana kafanda :cherry: :queen: pis apaçi seniben sana sorarım eve gelince :cherry:
ismaillin yeleği nerde bakiiimmm ??? aranızda atlı karınca gibi sırıtmış çık çık çık olmadı şimdi :cherry:
ismail yavrım yelek dağıtılırken senin habarın yokmuydu sen en arkadamı kaldın kuzum :cherry:
beyler şakayı makayı bırakın len harbi hava güzeldi acısını çıkartmışsınız tekerinize taş değmesin beyler öperim gıdışınızdan elinize tekerinize sağlık
güzel kareler güzel gezi , 10 üzerinden yıldızlı 10
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
nihat şimdide senimi doladı bu koray adamı diline motürü satman yakındır olm senin , ohhhh beeee ben yırttım :cherry: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
yorumlardan ziyade siz kıymetli arkadaşımızıda aramızda görmek isteriz ethem bey hiç sesiniz soluğunuz çıkmamakta bir karamürselli olarak racona ters bir durum olarak görmüş olduğumu söylemek durumundayım :cherry:
lütfen sosyallaşelim arkadaşım çekilirsin kabuğuna sesin soluğun çıkmaz :cherry: :rendeer:
Ahmet abi kazamı yaptın çok geçmiş olsun önemli bişey yoktyur inşallah.
beyler gelemedim diye üzülüyordum emme dün bende hareketli geçirdim evde kös kös oturucam derken neyse , bir kaç çift sözüm olacak
şenol ağabeyimin misafirperverliği ve içtenliğine zaten sözümüz yok , len koray adamın asabısını bosma gezip gezip burda bana hava yapma tamam anladık olm istanbulu gezdinde , nee o öyle , len o bandana kafanda :cherry: :queen: pis apaçi seniben sana sorarım eve gelince :cherry:
ismaillin yeleği nerde bakiiimmm ??? aranızda atlı karınca gibi sırıtmış çık çık çık olmadı şimdi :cherry:
ismail yavrım yelek dağıtılırken senin habarın yokmuydu sen en arkadamı kaldın kuzum :cherry:
beyler şakayı makayı bırakın len harbi hava güzeldi acısını çıkartmışsınız tekerinize taş değmesin beyler öperim gıdışınızdan elinize tekerinize sağlık
güzel kareler güzel gezi , 10 üzerinden yıldızlı 10
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
nihat şimdide senimi doladı bu koray adamı diline motürü satman yakındır olm senin , ohhhh beeee ben yırttım :cherry: :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
abi benim Yelek vardı da sabah çıkarken almayı unuttum yolda aklıma geldi geride dönemedim geç kalıyordum nerdeyse birde yeleği almak için geri dönseydim Koray'dan fırçayı yerdikismaillin yeleği nerde bakiiimmm ??? aranızda atlı karınca gibi sırıtmış çık çık çık olmadı şimdi :cherry:
ismail yavrım yelek dağıtılırken senin habarın yokmuydu sen en arkadamı kaldın kuzum
Elbette zaman, mekan ve bütçem uygun olduğunda gezi org.. bende dahil olmayı çok isterim. Aksini düşünmüyorum. Zaman zaman cumartesi ve pazar çalıştığım oluyor. Hanımında tek tatil günü pazar. Onuda evde tek bırakıp ayrı plan yapmakta olmuyor. Bazen zaman ayıramıyorum böyle güzel organizasyonlara her istediğimde. Ben aslında oldukça sosyalimdirde bu ortamda ki sosyalliği ve güzelliği bazen gerçek hayatta aktarmak konusunda bahsetmiş olduğum engeller oluşuyor. Gezi planlarınızı buradan sıklıkla takip ediyorum. Elbette racona ters düşmemek içinelimden geleni yaparım hemde zevkle.
hahahah :queen:İrfan abi sorma ya her 100kmde yağını kontrol et diyo bana paranoyak oldum sanırım:queen: Artık gezilerde benden başka cbf yoksa katılmıycam:queen: Neyse İNAZUMA gelsinde hedefimizi koyalım koray:bestmt:
beyler gene kaybetmiş bu handikap koray sizi şu adam bir kere de şu istanbulda kaybolmasın be arkadaş yaw adama evin yolunu bulsun diye navigatör aldık gene fayda etmedi gene kayboluyor gene kayboluyor anlamadım gitti..:queen:
bende gelmek isterdim ama koray palnımızı değiştirince gelmedim halbuki biz onunla abant a gidecektik fakat o kayış ettı benimde tepem attı gelmedim adamın akşam dediği ile sabah dediği birbirini tutmuyor ki ben ne yapayı asena mübarek:farao:
vay sahtekar Handikap Koray vay..ulen bi arayaydın sevabına len...:cyclopsan
evet abi gene kaybolmuş en son bunun yanına bi bakıcı vereceğim en son çare o kaldı yoksa birdaha kılıbık koray ı göremeyeceğiz..günaydın günaydın günaydınnnnn:cherry:
koray ne diyo olm fatih yoksa yine kayboldunmu len navıgatörle vayyy rezil seniiiii :cherry:
kanka çok rüzgar vardı... valla tel. çaldığı zaman bile açmadım.. ama gütmeden önce söylemiştim ya kankam metehandrom![]()
Hayret bişey yaaa güneşi ucundan görmesin millet
atıyor kendini dışarıya trafik kalabalığı başka bişey degil,
verecen bunlara armut odununu verecen allah yarattı demeden
bak birdaha metehanı almadan çıkıyorlarmı bakkala gitmeye bile
ganga seni artçı alacak adamda goldvin olması gerek seni ve 1 kişiyi anca goldvin çeker fazer yazık etme binme birdaha adamın motoruna:queen:motor yok başkan...yoksa bensiz olmaz geziler...artcı olacak durumda yok dabi...inan feyzıra artcı bindim adam zorlandı ağırlıktan denge menge kalmıyor makinalarda ben artcı olduğumda...
ganga seni artçı alacak adamda goldvin olması gerek seni ve 1 kişiyi anca goldvin çeker fazer yazık etme binme birdaha adamın motoruna:queen:
Metecim napıyosun ? Çok zaman oldu bi dialoğa geçemedik, hayat nasıl gidiyor ? İşler yolundamı,sağlığın iyimi ? Yokmu ufukta bi motor ? Havalarda artık kendini geldi. En son bi scooter almıştın diye hatırlıyorum pcx ten sonra, onuda mı sattın ?