İstanbul / Poyrazköy Gezisi …

hahahha :queen: kanka ben arkandaydım duydum :pl: yağ ile ilgili bişey diyodun.. 200 gr eksiltmelerden falan bahsediyordun galiba.. :pl:
yukarıyla arama girme koray:queen: az önce kanal D den aradılar cemile hanımla oynadığımız öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm bu haftaymış koray bilgin olsun:queen:

koray eve geldim yan çantaları söktüm yarın hava daha güzel motora bir bakım yapayım seleyi arka topcase demirini yan çanta demirini falan söküp boyayacağım yaz bakımı...

yaz bakımını ben 1 ay sonra yapacağım abi.. yağmurlar iyice kesilsin de, cila falan atacağım :)

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:55 ----------

yukarıyla arama girme koray:queen: az önce kanal D den aradılar cemile hanımla oynadığımız öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm bu haftaymış koray bilgin olsun:queen:

kanka sende varya.. o yorgunlukla nasıl rolünü oynadın .. iyi bir aktristsin :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün bizde riva şile taraflarına gittik.Haremden geçerken selamlaştık :) güzel gezi olmuş elinize sağlık.

Bugün bizde riva şile taraflarına gittik.Haremden geçerken selamlaştık :) güzel gezi olmuş elinize sağlık.
:mrgreen: bu yelekler iyi oldu ya artık yelekli birini görünce hemen durup sohbet başlıyor. Bugün zaten kaç kişiyle selamlaştık hatırlamıyorum :thumleft:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel güzel....
tebrikler arkadaslarda....
kadro eksik olmuş...
olum koray siteye eskisi gibi sık giremiyorum insan msj yazacağına telden arar bi.ne adamsın yahu.
belkide senle istanbula gelseymişim kaza yapmayacakmışım bugün.

On numara....:cat:

senin yanında lafı bile olmaz abi.. teşekkürler :cat:

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

güzel güzel....
tebrikler arkadaslarda....
kadro eksik olmuş...
olum koray siteye eskisi gibi sık giremiyorum insan msj yazacağına telden arar bi.ne adamsın yahu.
belkide senle istanbula gelseymişim kaza yapmayacakmışım bugün.

ya abi hafta içi çok yoğunsun , aramak istemedim.. hafta sonu cumartesi günüde uyursun diye düşündüm en iyisi mesaj atayım dedim.. ondan oldu..
senin şu kaza işi olmadı be abi.. allah beterinden saklasın walla çok üzüldüm.. yarın sabah kaçta uyanırsın bi ziyaretine gelim

senin yanında lafı bile olmaz abi.. teşekkürler :cat:

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

ya abi hafta içi çok yoğunsun , aramak istemedim.. hafta sonu cumartesi günüde uyursun diye düşündüm en iyisi mesaj atayım dedim.. ondan oldu..
senin şu kaza işi olmadı be abi.. allah beterinden saklasın walla çok üzüldüm.. yarın sabah kaçta uyanırsın bi ziyaretine gelim

3 gün işe gitmeyeceğim,yarın ortopediye gidip bi röntgen çektircem ne olur ne olmaz diye,canım çok yanıyor.sabah 10 gibi kalkarım herhalde.

kocaeli ahalisi durmuyor:queen:
çok güzel bi gezi olmu resimler süper

tekerinize deklanşörünüze sağlık beyler:)
maşallah herkesin keyfi yerinde Allah bozmasın ;)

resimler şimdi açıldı gerçekten harika bir gün olmuş,kıskandımmmmmmmm siziiii....
bekle beni şenol abi sana baskın yapmaya geliyorumm :)

Ahmet abi kazamı yaptın çok geçmiş olsun önemli bişey yoktyur inşallah.

Çok güzel bir gezi ve samimi bir ekip. Ne mutlu sizlere. Tekerinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar