İstanbul / Poyrazköy Gezisi …

Merhaba sevgili mt dostları .. :)
Havaların bu sene izin vermeyişinden dolayı bayağı kurtlanmıştık.. :p
Malum bugünde hava sıcaklığı güzel olunca Şenol Üstad, İsmail, Nihat ve ben
biyerlere kaçmayı düşündük.. Sonrasında Şenol abi bize Poyrazköy’ü gezdirmek istediğini
söyleyince hiç düşünmeden o tarafa gazladık.. Şenol Abi’ nin bizi ağırlaması, gezdirmesi ve
ilgisinden dolayı kendisine sonsuz teşekürlerimi sunuyorum.. :rendeer: Neyse bu kadar gevezelik yeter,
işi fotolara bırakalım …. :cherry:

[/UR

rq7

güzel gezi oldu koray tüm arkadaşların tekerine sağlık :)
şenol abime de bize rehberlik ettiği için ve misafirperverliği için çok çok teşekkürler

Bunlarda benden
hpim0441.jpg
hpim0442.jpg
hpim0443v.jpg
hpim0444.jpg
hpim0445.jpg
hpim0446x.jpg
hpim0447q.jpg
hpim0448l.jpg
hpim0449.jpg
hpim0450.jpg
hpim0451.jpg
hpim0452k.jpg
hpim0453.jpg
hpim0454s.jpg
hpim0455h.jpg
hpim0456n.jpg
Yorumları ise YAMAHA YBR125 kullanıcı sayfasında

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

aha resimler niye çıkmadı
hpim0450.jpg

güzel gezi oldu koray tüm arkadaşların tekerine sağlık :)
şenol abime de bize rehberlik ettiği için ve misafirperverliği için çok çok teşekkürler

aynen ismailim, haftayada rota yaparız.. yeterki sağlığımız yerinde olsun.. yaptığım gezilerin arasında en güzeliydi.. inan dinlendim..

niye çıkmadı bu resimler ya tabii bilgisayarı kapatınca linkler gitti

koray yeniden yüklemek lazım
bu arada arkadaşlar siz benim misafirim siniz bizde böyle misafir elini herşeye atmaz yedik içtik helali hoş olsun eğlendik güzel bir gündü uyumunuz için ben size teşekkür ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne güzel manzaralar:( orada bi mavi ybr eksik ama :( resimlerin boyutu büyük heralde korayım panpişim:) ne burayı ne de ybr topiğini açamıyorum ya kapaniyor ya da resimleri göstermiyor..

güzel gezi olmuşş..valla böyle gezilere imrenerek bakıyorum..insallh avrupa yakasındada geziler düzenlenirr..

panpiş fotolarda sıkıntı yok ama...
mavi ybr bencede bugün eksik kaldı :)

panpiş fotolarda sıkıntı yok ama...
mavi ybr bencede bugün eksik kaldı :)

Şenol abiye nekadar teşekkür etsek az saolsun bizi gezdirdi yedirdi içirdi çok güzel sohbet ettik gezdik eğlendik süper bir gündü herkese teşekkür ederim. Resimlerde gördüğünüz gibi dualarımda eksik etmiyorum sizleri:queen:

seningibi yolu şaşırmadım birak vitesleri şaşırayım :queen::queen::queen::queen::queen:sen YBR topiğine bi geçte gör hahahahaha

boşver ybr topiğini gel burada sohbet edelim...
haftaya ne düşünüyoruz onu konuşalım.. bugünün tadı damağımda kaldı.. süperdi walla :rendeer:

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

Şenol abiye nekadar teşekkür etsek az saolsun bizi gezdirdi yedirdi içirdi çok güzel sohbet ettik gezdik eğlendik süper bir gündü herkese teşekkür ederim. Resimlerde gördüğünüz gibi dualarımda eksik etmiyorum sizleri:queen:

kanka sen orada motorum yağ yakmasın diye dua etmiyormuydun :silent::sunny::queen:

boşver ybr topiğini gel burada sohbet edelim...
haftaya ne düşünüyoruz onu konuşalım.. bugünün tadı damağımda kaldı.. süperdi walla :rendeer:

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

kanka sen orada motorum yağ yakmasın diye dua etmiyormuydun :silent::sunny::queen:

yok kanka delikanlı gibi cbr600f istiyodum :queen:

koray eve geldim yan çantaları söktüm yarın hava daha güzel motora bir bakım yapayım seleyi arka topcase demirini yan çanta demirini falan söküp boyayacağım yaz bakımı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar