İstanbul parktaki apaçiler

her hafta sonu var o arkadaşlar dün bende 2 3 gibi oradaydım genelde güzel ortam oluyor bi tarafda geniş arazide araba sürmeyi öğrenenler bir tarafda yukarıda 2 zamanlı krosların sesi otobanda makinaların kapışması cay sohbet güzel ortam var kasksız on kaldıran apaciler hariç :)

3000 yıllık şerefli kürt halkına böyle demeni yakıştıramadım.

şaka lan şaka, dağdan gelen insan böyle oluyor. ayrıca sadece dağ ile alakası da yok. yaşadığı topraklarda sevgi saygı kural örf adet bilmeyen insan şehire gelince böyle oluyor. batıdaki suç oranlarının tamamına yakını bunlara ait. afedersin aile içi ensestin en büyüğü onlarda. sorsan en namuslusu onlar. gerçi devlet millet sevgisi olmayan da bu anlattıklarım neden olsun ki.

ankarada da hurdacılar sanayinde böyle bir ortam olur her hafta sonu. bi grup drag yapar başka bi grup dragcıların güzergahında sıfır çizmeye çalışır, yarışanlar bunların arasından geçmeye uğraşır felan değişik görüntüler olur. acayip de kalabalık olur köfteci,sucu,çekirdekçi,çaycı felan da var millet izlemeye gider. değişik kafalar

şaka lan şaka, dağdan gelen insan böyle oluyor. ayrıca sadece dağ ile alakası da yok. yaşadığı topraklarda sevgi saygı kural örf adet bilmeyen insan şehire gelince böyle oluyor. batıdaki suç oranlarının tamamına yakını bunlara ait. afedersin aile içi ensestin en büyüğü onlarda. sorsan en namuslusu onlar. gerçi devlet millet sevgisi olmayan da bu anlattıklarım neden olsun ki.

Ağzına sağlık.

Foşik sürmenajetki.

Her halükarda işin sonunda anne-baba faktörü var. Ağaç yaşken eğilir. Eğitim şart gerçekten.

Bizi gören oldu mu? 2 cbr250 siyah beyaz turladık biraz :) Göçbeyli ballıca yolu sakindi ama tepeörene giden büyük yolda kan gövdeyi götürüyordu :cyclopsan

İstanbul Park'ın adını Serengeti Milli Parkı yapalım.
Anlaşılan pek bir farkı kalmamış.
İstanbul Parkta da vahşi hayat hüküm sürmeye başlamış.

Dağlara falan çıkarsan oraya gelemiyorlar. Şaka bir yana istanbul parkın giriş yolunda 10-15 motor durmadan teker yapıyor zaten. Biz kenardan kenarda yavaş yavaş girdik bu seferde drift yapan bir bmw arkadaşı eziyordu. Ters yönde neden teker yapıyosunuz diye el kol yapan ekipmanlı bir r1'i 5-6 çıta kovalamaya falan başladı aıjdaısojdas. Çok değişik kafalar var git gör derim, dönebilirsen anlatırsın.

Gerçi dağa çıksanda fayda etmiyor, dağda cross yapan 2 arkadaşı hayatlarının mücadelesini verip cupları dağa çıkarmayı başarabilen 4 denyo taciz etmeye başladı. Adamlar da rahat bırakın diyince dövmeye kalktılar, biz kalabalıktık gittik sittir ettik döl ısraflarını.

penguen dergisindeki Dudullu Postası'na benzemiş bu, fot.mak.kır. :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba ben 1 kez şahit oldum kişi scooter ile ön kaldııryordu çarptı birine düştüler kalktılar kask eldiven hakgetire dizlerini kollarını dakikalarca ovuşturdu keko bir yeri kırılsa çizilse ne yapacaktı merak ediyorum

Hyr bu isi bi duzene sokmak gerekir, tamam drift yapmakta keyifli bisi, yada stunt tarzi motor surmeyi de ogrenebilir kişi.. ama herkesin hurra şekilde bu isi yapması inanilmaz tehlikeli, saat alirsin yer kiralarsin, hoca eşliğinde vs neyse yapılmali bisiklet surmuolar, arabadan motordan bahsediyoruz..

Hyr bu isi bi duzene sokmak gerekir, tamam drift yapmakta keyifli bisi, yada stunt tarzi motor surmeyi de ogrenebilir kişi.. ama herkesin hurra şekilde bu isi yapması inanilmaz tehlikeli, saat alirsin yer kiralarsin, hoca eşliğinde vs neyse yapılmali bisiklet surmuolar, arabadan motordan bahsediyoruz..

şu çinli motorları türkiyeden bi alirsak cogunluk gidecek. kurunun yanında yaşta gidecek biraz.. adamlar bin liraya 100cc motosiklet sahibi oluyorlar. lastikler öyle bi inceltiliyor dişliler felan. makina 100 cc ama 150km ye kadar cikabiliyor.. işte bunlari silip süpürmek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar