Arkadaşlar, ülkemizde yarışan 150-200 kadar motosiklet yarışçısı var. Yurtdışında insanlar kaymak gibi pistlerde yarışıyorken, insanlar burada yamalı, insan hayatını tehlikeye sokan pistlerde birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Kenan Sofuoğlu Dünya Şampiyonu oldu diye şimdi İstanbul Parkı ona mı açacaklar? Bırakın bu işleri yaaa, bu habere kadar Kenan'ı tanıyan yoktu. Diğer motosiklet yarışçılarını zaten tanıyan yok.
Daha önce İzmit Körfez Pisti hakkında Biricik Pistimiz Körfez Pisti adlı bir başlık açmıştım. Daha önce bu başlığı okumayanlar bir zahmet girip pistin resimlerine baksınlar. Yaz tatilinde yeni asfalt döküleceği söylenmişti ama geçen gün antreman için arkadaşım gittiğinde çok daha kötü halde olduğunu söyledi. "Isle Of Man TT" yarışları normal yolda yapılıyor ve rekorlar kırılıyor. Asfaltın kalitesini düşünün. Adamların normal trafik asfaltı bile bizim pist asfaltına on basar.
Bu tip haberler sadece komedi geliyor bana...
Daha önce İzmit Körfez Pisti hakkında Biricik Pistimiz Körfez Pisti adlı bir başlık açmıştım. Daha önce bu başlığı okumayanlar bir zahmet girip pistin resimlerine baksınlar. Yaz tatilinde yeni asfalt döküleceği söylenmişti ama geçen gün antreman için arkadaşım gittiğinde çok daha kötü halde olduğunu söyledi. "Isle Of Man TT" yarışları normal yolda yapılıyor ve rekorlar kırılıyor. Asfaltın kalitesini düşünün. Adamların normal trafik asfaltı bile bizim pist asfaltına on basar.
Bu tip haberler sadece komedi geliyor bana...