Istanbul Park Track Day - Pist Günü

Merhabalar ilk pist deneyimimi gerçekleştirmek bulunmaktayım :) kısaca yok böyle bir haz bundan sonra her ay pist günündeyim :) ogünden bir kaç fotoğraf ve 2.seansın videosu

birde dip not eklemek istiyorum..video yu izleyen çoğu kişi..kasmamışsın,zorlamamışsın,diz değdirmemişsin vs gibi yorumlar yaptı..öncelikle benim ilk pist deneyimim olduğu için çok fazla zorlamadım ola bildiğince temkinli gazladım ve anın tadını çıkartım..orası zaten başlı başlı başına bir atmosfer..birde benim heyecan olunca x2 oldu..ilk deneyim olduğu için çok riske etmek istemedim kendimi buna rağmen inanılmaz eğlendim..bundan sonraki her piste girişim ayrı bir tecrübe olucaktır..takibee devam :)

Fragman;

Tam Video;

26034431013_30687470b8_c.jpg

26032283384_5d353e4b4d_c.jpg

26611499656_5647345c6a_c.jpg

26572529931_e2490cf3f1_c.jpg

26572540811_d023121c4e_c.jpg

26544937912_0767e1f166_c.jpg

ducati tokatlarkene :p :p
26365073290_9cbce49065_c.jpg

26364963780_4948d9750a_c.jpg

26611503956_7b7e8fc1ca_c.jpg

Oldukçe güzel, kazasız belasız :thumleft: İnşallah bir gün cümlemize nasip olur :D Bir de kamera olarak ne kullanıyorsunuz onu soracaktım...

'standart' modda kullanmışsın sanırım pistte mt-09'u? neden 'a' modunu tercih etmedin?

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aşıyı yemişsin. Bir kaç seans sonra sahibindende pist motoru ararken görürüz seni.:)
Acemiliği attıkça hırslanacak ve daha iyi tur zamanları peşinde koşacaksın.
Gaz vermek için bişey yazacaktım ama vazgeçtim. Gaz verecez derken hevesini kırmayalım.

gopro black3+ modelini kullanıyorum hocam.. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

ben hep standart modda kullnıyorum :) A modunu sadece uzun düzlüklerdeki gazlamalarda kullanıyorum..A modu çok hırçın ve dengesiz olduğu için viraj dönmek güç oluyor onunla :) zevk meselesi birazda

Ben de çok istiyorum. Çekimlerin bana cesaret verdi. Yavaş olacağım için çekiniyordum. Sen 200 ü görmedin bile ama hiç de yavaş olduğun için tehlike yaratmadın. Benim aklımda kıyafet sorunu var. Şartnamede ne gerekiyor. Tekstil revit mont, revit pantolon eldiven ve botla katılabilir miyim yoksa illa deri tulum mu isterler ?

Ben de çok istiyorum. Çekimlerin bana cesaret verdi. Yavaş olacağım için çekiniyordum. Sen 200 ü görmedin bile ama hiç de yavaş olduğun için tehlike yaratmadın. Benim aklımda kıyafet sorunu var. Şartnamede ne gerekiyor. Tekstil revit mont, revit pantolon eldiven ve botla katılabilir miyim yoksa illa deri tulum mu isterler ?

tekstilde olur birbirine bağlı ise, bot çizme şeklinde olacak yarım vs değil. Eldiven bileklikli ve fullface kask olacak başka şart yok

start düzlüğünde 220 gördüm okadar onun dışında tempoyu yüksek tutmadım..viraj çizgisi harici kendimi atmadım..geçicek gidecek olan elbet geçicek bir yer buluyor :) yeterki onlar geçerken siz korkmayın ;)

TEK PARÇA tulum (tekstil,deri fark etmiyor),uzun bilekli eldiven,uzun bot(yarım kısa kesinlikle kabul edilmiyor),full face kask,lastiklerin durumunun iyi olması,full yağmur lastiği olmaması gerekiyor okadar..

size tavsiye piste girecekseniz(cbf 1000 ile) yakın zamanda bir arkadaşımız sol viraj dönerken orta sehpaanın ayağı sürtmeye başladı ve düştü..tavsiyem ise piste girecekseniz orta sehpayı sökmeniz :) mayıs 8 de tekrar piste olacağım gelirseniz görüşelim orda girmeseniz bile ortamı soluyun zaten bir dahaki pist gününde kendinizi piste bulucaksınız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

güzel olmuş bi tulum bulsam bende giricem :)

ben tulumu arkadaşımdam emanet almıştım..pist gününden sonra kendime tulum satın aldım :D

Çok keyifli gözüküyor her şey.

Bu yarış kıyafetlerini kiralayan bir yer yada kişiler var mı?

start düzlüğünde 220 gördüm okadar onun dışında tempoyu yüksek tutmadım..viraj çizgisi harici kendimi atmadım..geçicek gidecek olan elbet geçicek bir yer buluyor :) yeterki onlar geçerken siz korkmayın ;)

TEK PARÇA tulum (tekstil,deri fark etmiyor),uzun bilekli eldiven,uzun bot(yarım kısa kesinlikle kabul edilmiyor),full face kask,lastiklerin durumunun iyi olması,full yağmur lastiği olmaması gerekiyor okadar..

size tavsiye piste girecekseniz(cbf 1000 ile) yakın zamanda bir arkadaşımız sol viraj dönerken orta sehpaanın ayağı sürtmeye başladı ve düştü..tavsiyem ise piste girecekseniz orta sehpayı sökmeniz :) mayıs 8 de tekrar piste olacağım gelirseniz görüşelim orda girmeseniz bile ortamı soluyun zaten bir dahaki pist gününde kendinizi piste bulucaksınız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

ben tulumu arkadaşımdam emanet almıştım..pist gününden sonra kendime tulum satın aldım :D

lastiklerim 17000 km de . Bu lastiklerle piste çıkamam. Yeni lastik alıp ekipmanı tamamlayınca seni ararım. Çok sağol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar