İstanbul Osmaniye bahçe

Hafta sonu istanbul dan Osmaniye bahçe ye seyahat etmem gerekiyor. Uçak ile nereye gidip sonra ne ile ulaşmam lazım bahçeye bilmiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa memnun olurum.

Adana İl Temsilcisi
yada ADANA'ya inersin uçakla,burada,küçük garajlar var,osmaniye/hatay/iskenderun'a otobüsler kalkan yer.oradan bahçeye ulaşabilirsin kardeş.ama k.maraş fikri daha yakın gibi.

Adana ya bilet aldım gece 2330 a. Ordan artık birsekilde Osmaniye bahçeye ulaşacağım

Adana'ya bilet aldıysan,
Hava limanı ile Adana otogarı arası yürüyerek 15 dakika civarında , oraya ya taksi ile ya da yürüyerek gidebilirsin,
oradan Gaziantep otobüslerine binebilirsin, ama Bahçe'nin tam içerisinden geçiyor mu sormak lazım.

Adana'ya bilet aldıysan,
Hava limanı ile Adana otogarı arası yürüyerek 15 dakika civarında , oraya ya taksi ile ya da yürüyerek gidebilirsin,
oradan Gaziantep otobüslerine binebilirsin, ama Bahçe'nin tam içerisinden geçiyor mu sormak lazım.

5 km yi 15 dakikada nasıl yürüyecek arkadaş merak ettim :farao:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------

10 dakikada trafik kavşağına yürüyüp dolmuşa binebilir, o saatte dolmuş da zor bulur.

arkadaşlar dün metro turizm e ait otobüsü getirmek için geldim... sabaha kadar havalimanında takıldım... havalimanından minibüs ile yüregir otogar a geldim... ordan osmaniye araçlarına bindim. osmaniye den bahçe aracına bindim... sonrasında bahçede bulunan otobüsün muavini beni karşıladı... sonra 11 de osmaniye otogardan çıkış alıp istanbul istikametine geldim... teşekkür ederim cevaplarınız için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar