İstanbul Ödemiş, Efes, Şirince, Çeşme, Alaçatı Gezimiz 950 KM 29 Ağus.- 3 Eylul

Keyif almak ne kelime :) ben bir izmirli olarak gezdiginiz yerlere mumkun oldugunca kacamak yapip gidiyorum. Ama golcuk te sanirim yeni acilan otelde konaklamissiniz orayi cok merak ediyorum. Cesmede port a gitmissiniz en lezzetli mezelerin ve baliklarin oldugu mekan , sonra sakizli dondurmasi meshur olan carsi icindeki dondurmacimiz :) Salihli odun koftesi bencede cok pahali o yuzdende musteri kaybediyor. Bir daha ki turunuzda efes donusu tire ye ugrayip kaplan dagina cikmanizi tavsiye ederim orda kaplan restaurant var , super bir manzarasi var.
Forumda simdiye kadar gordugum en keyifli gezi :)

Motoseyyah..guzel sozleriniz icin cok tesekkur ederim..Gezilere genelde grubumuzla gidiyoruz..her ne kadar genc motorlari kullananlar genc olmasalar da guzel zaman gecirdigimizi ve yola cıktıgımız gibi tartismasiz ve problemsiz geri donuyoruz..bence bu cok onemli yoksa uzun yol bitmez....begenin icin yeniden cok tesekkur ederim..sevgilerimle...Cuneyt

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Bruce 65 cok tesekkur ederim...sevgiler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:04 ----------

Skyytr...Mert kardesim..Bizim bu gezide rehberligimizi yapan Tamer arkadasimiz hem Ödemisli ve daha once de onunla Izmir'de universite zamaninda cok gezmistik...Tabii ki boyle bir gezde yanimizda yoreyi bilen kisinin olmasi cok onemli..Golcukteki otel ve yerel halk ayrica Odemis'liler bize kendimizi evimizdeymis gibi hissettirdiler..Cok guzel zamanlar gecirdik orada..Çesme'de cok guzeldi ama benim kisisel gorusum Aya Yorgi'deki plajlarin gereksiz pahalli oldugu idi.. Nedeni de yurt disi bile daha ucuz..tabii ki talep oldugu surece demek ki dogru seyi yapiyorlar..Cesmedeki muhallebici ve sakızlı dondurma da cok guzeldi..Tire'deki Kaplan dagini aliyorum listeme gittigimde ugrariz...guzel yorumlarin icin cok tesekkur ederim..Sevgilerimle..Cuneyt

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Ege Yeli.. Husnu kardesim benim kisisel fikrim sudur ki hic bir gezi obur geziden daha guzel olamaz...sadece gezide grup ve fotograflarla suslenmesi cok onemli..Guzel ve essiz ulkemizde nereye gidersek gidelim her yer ayni guzellikte, gunes muthesem dogup batiyor ve yildizlar geceleyin bir o kadar guzel.. yorumun icin cok tesekkurler..sevgiler..Cuneyt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar