o acmadan vermiyordu doru diyon ama hani bi foto çekildikya hani hep beraber kaldırdık o foto duruyo mu? :mrgreen:
Abi yukarda bir yerde var o foto
o acmadan vermiyordu doru diyon ama hani bi foto çekildikya hani hep beraber kaldırdık o foto duruyo mu? :mrgreen:
açılmışında tadı kacar dimi çukocum......:queen::queen:
biliyorum canım benim:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------
hemde çok canım merak etme künefe yemiyorum şindi zorlarsan yerim bak yine:queen:
eben diyorum ihtiyar eben![]()
::144::::ban::
cık cık cık cık....
sen fazla aştın kendini... Özne kullanmayı dene aşkım daha anlaşılır oluyorsun
ya ne vuruyon beee
sölediğimi anlamayan var mı? yada yanlış anlayan?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
konu derine gidiyor dükkana gelin derim :mrgreen:
Ben anlamadım açıklar mısın.??? :silent:
konu derine gidiyor dükkana gelin derim :mrgreen:
Bunlar sessiz de olmaz ....
Karmaşaya devam . başka foto yokmu)))))
evet neticede gezi güzeldi diyelim :mrgreen:
beyler bayanlar tüm sayfaları tek tek okudum, güzel bi organizasyon oldu, sonrasında zerolar icilmiş iyi güzel fotolar cekilmiş iyigüzel ama şimdi forumda işler sapıtmış.. bize yakışmaz böle absurt şakalar, yok "belgesel", "sırtı dönüktü", "konulu konusuz", "almancamı türkcemi", muhabbetimizi bozmayalım... aramıza katılan kimseye yalancı muamelesi yapmayalım çünkü bizde bize yapılsın istemezdik..
öpüyorum hepinizi birdahaki organizasyonda tekrar görüşürüz inşallah...