Sen merak etme bakıyorum keyfime
Ben dert etmem merak etmesene
Gelsin hele ben evdeyim dert etme
Ben uygularım ona küpeşte
:queen::queen:
duydun dimi cadıyı...imalat işleri cadıdan uygulamalar benden.....:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 PM ----------
boynun dönüyomu ki len senin.....:cherry::queen:
pazar f1 var ondan sordum![]()
aslında bu kahvaltı kaçmazdı ya neyse,kuşadası festivali renkli geçer inşallah yarın başlıyo ben çadırı kurdum bile.
Size kahvaltı ve sonrası iyi eğlenceler...:rendeer:Benim rahatsızlığımla dalga geçenleri kın kın kınıyorum...:cyclopsan
![]()
Size kahvaltı ve sonrası iyi eğlenceler...:rendeer:Benim rahatsızlığımla dalga geçenleri kın kın kınıyorum...:cyclopsan
![]()
![]()
len dalga geçmiyoz ...buyuler mail yoluyla geliyo bana daha ulaşmamaıştı cadı yolladı bugun akşama seni iyi edicem ben korkma....
:queen::queen::queen::queen:
karaşahin burdamısın
![]()
sen bu kadar yazıyorsan büğünden pazara kadar canuvar olursun demedi deme:bounce:
İnş. abi tek temennimiz.Zaten sayımız az fire vermek olmaz dimi ?:cat::cat:
sen merak etme bizim ekipten fire veren olmaz:rendeer:
sen merak etme bizim ekipten fire veren olmaz:rendeer:
keseriz hesabını değil mi?:queen:
fire vermek yok arkadaşımız bi topik açmış saolsun mekan da güzel inş hep beraber güzel bir pazar günü olucak :rendeer::rendeer:
birde nasıl gideceğimizi tarif etse...:queen:
buluşma yerlerine ulaş her şekilde gidersin canım benim oldumu :queen: