yok canım daha neler... ne V.I.P'i???
haaa.... bide;servisimi garson yapsın,ben yazarım listeyi o getirir... şimdi orda çooooooook sıra olur![]()
ayberk seninle aynı masaya oturur sak aç kalırız abi...:queen::queen:
yok canım daha neler... ne V.I.P'i???
haaa.... bide;servisimi garson yapsın,ben yazarım listeyi o getirir... şimdi orda çooooooook sıra olur![]()
Sen şimdi ne demek istiyorsun bakiiim.:cyclopsan
o Garantibu adam orda çiğköftede satmaya kalkışır şimdi
![]()
zaten ona göre ayarlama yapcaz kardeş her masaya bi tane iki tane kaldırmaz:queen::queen::queen::queen::queen:Bende gelmeyi planlıyorum..Ayberk ile de aynı masaya oturmasam iyi olur herhalde :mrgreen::mrgreen: neden derseniz ben gelince görürsünüz :mrgreen::mrgreen:
daha nediyim garipcede yan yanaydık anladım bidaha aynı hatayı yaparmıyım balığı zor kurtardım:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bu laf kavgada söylenmez yani ne diyeyim...:queen:
daha nediyim garipcede yan yanaydık anladım bidaha aynı hatayı yaparmıyım balığı zor kurtardım:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
Bu laf kavgada söylenmez yani ne diyeyim...:queen:
diyosunnnn.neredesin sen iştemisn
ben geldim.....
arkadaşlar,ben kahvaltıyı çoook sağlam ederim... E-M-R-E,şafak,skullhunter,alpertim ve diğer eşraf iyi bilir... tek oturuşta 5 kişilik kahvaltı ederim![]()
rakip tanımam....
''osbourne''
valla bana geleceğim detipte taaa beylikdüzü'nden gelenler var.... hatta izmir'de zat 150 kullanan Ahmet ERŞEN abimiz,istanbul'a geldiğinde şahsen beni ziyarete gelmişti.... bilmem anlatabildimmi.....:rendeer:
korkut,akileos... o gün masada beraber olalım... ortaya karışık kahvaltı kurarız...
Katılımcılar Listesi
0.hasanpinar0537
1.lijoluna + serserii
2.akileos
3.taytıs
4.< iLk@yy >
5.RoMeO+1
6.kadir_3483
7.aSuBaYaH
8.STeReO
9.kuyucadısı
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.korkut 250
13.erdem860
14.oglumve ben
15.ayberk
16.
katılımı üst seviyelere çekmemiz gerekiyor
bu topiği öldürmeyelim arkadaşlar motorum çalınmış olabilir fakat ben burdayım
inş motorumla gelirim diyelim bu buluşmaya :wiinkk:
inş abi inş RABBİM yüzüne bakar inş ya - bir nevi kendimizi avutmak gibi olacak ama Elhamdülillah müslümansak inanacak başka kitabımız olmadığından KUR-AN a inanıyoruz ve tam olarak bilmemekle birlikte bildiğim bir söz var -ALLAH diyor ki hayır sandıklarınız şer şer sandıklarınız hayırlı işler çıkabilir - ne şaşırın ne üzülün -- diye biliyorum yanlışım varsa affeyleyin ama sonuçta insanız motor bulunsada bulunmasada buna da şükür seni kaybetseydik ALLAH vermesin daha mı iyi olurdu HAYIR öpüyorum sizi hadi iyi geceler ben busefer yatıyorum işteKatılımcılar Listesi
0.hasanpinar0537
1.lijoluna + serserii
2.akileos
3.taytıs
4.< iLk@yy >
5.RoMeO+1
6.kadir_3483
7.aSuBaYaH
8.STeReO
9.kuyucadısı
10.KyCd
11.yeŞiLLi
12.korkut 250
13.erdem860
14.oglumve ben
15.ayberk
16.
katılımı üst seviyelere çekmemiz gerekiyor
bu topiği öldürmeyelim arkadaşlar motorum çalınmış olabilir fakat ben burdayım
inş motorumla gelirim diyelim bu buluşmaya :wiinkk:
inş abi inş RABBİM yüzüne bakar inş ya - bir nevi kendimizi avutmak gibi olacak ama Elhamdülillah müslümansak inanacak başka kitabımız olmadığından KUR-AN a inanıyoruz ve tam olarak bilmemekle birlikte bildiğim bir söz var -ALLAH diyor ki hayır sandıklarınız şer şer sandıklarınız hayırlı işler çıkabilir - ne şaşırın ne üzülün -- diye biliyorum yanlışım varsa affeyleyin ama sonuçta insanız motor bulunsada bulunmasada buna da şükür seni kaybetseydik ALLAH vermesin daha mı iyi olurdu HAYIR öpüyorum sizi hadi iyi geceler ben busefer yatıyorum işte![]()
canerim hepsinin haberi var zaten özelliklerini söledik bakıyolar fakat makinayı çalışdırma durumları pek yok HIS güvenlik sistemli makina olduğu için kendi anahtarı dışında çalıştırmak için baya teferruatlı işler yapmalları gerekiyo beyin fln değişecek vs vs
anlıcan parçaya gitmediyse para koparmak içinde çalınma olasılığı yüksek
bi şekilde bulucaz inş
abi valla heyecanlandım ben bu parça işlerinde çok sağlam birilerini tanıyorum - çalıntı işlerle ilgilenen birinide tanıyorum bakalım dur şu çarşamba bi gelsin de ikisiyle de özel olarak görüşeyim sen şu bayrampaşa nın yeraltı işlerine bakan adamın adını biliyomusun ?
net bişi bilmiyorum ne işim olur abicim benim otip insanlarla