[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü gesizi (piknik mangal ve bol muhabbet)

evet millet gittik gördük geldik sonuç mu dediniz. mükemmel insanlarla mükemmel bir gezi daha gerçekleştirdik bu güzel gün için herkese çok teşekkürler

s.aleyküm gezginler sölemesi ayıptır hala mangal kokuyorum finalcuta bi taş atıyorum kanka az gelecek o aldığımız malum malzemeler ben sana demiştim hele ekmek yetmeyecek:mrgreen:um şaka bi yanada iyiki varsınız dostlarım hepiniz birbirinizden iyisiniz az daha ölüyodum nefes alamıyorum ben 1-2 gün azıma bişey koymayacam:cherry:bugünkü gezide hepimizin gerçek bir can dostu olduğu tescillenmiş oldu allah hepinizden razı olsun:rendeer:

s.aleyküm gezginler sölemesi ayıptır hala mangal kokuyorum finalcuta bi taş atıyorum kanka az gelecek o aldığımız malum malzemeler ben sana demiştim hele ekmek yetmeyecek:mrgreen:um şaka bi yanada iyiki varsınız dostlarım hepiniz birbirinizden iyisiniz az daha ölüyodum nefes alamıyorum ben 1-2 gün azıma bişey koymayacam:cherry:bugünkü gezide hepimizin gerçek bir can dostu olduğu tescillenmiş oldu allah hepinizden razı olsun:rendeer:

abi estagfirullah ne demek senin için güzel ki gönlünden böyle şeyler geçiyor :)) aslında et gayet yeterliydi ama ekmege yüklenmeseydik tam olurdu.pişirme işlemi parça parça olunca ilk başta et yetmez gibi düşünüp ekmekle yedik.etlerin hepsi pişip önümüzde olsaydi (ki imkansız ama:cherry:) o zaman ekmek yemeden doyardık.
emeği geçen tüm arkadaşlara elinize kolunuza saglık abi benim göbek hala şiş ve acaip uykum geliyo şimdi görevde olmicaktım ne uyurdum varya :))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar