[İstanbul-MT] Sazlıbosna gölü gesizi (piknik mangal ve bol muhabbet)

buluşacağın kişileri ara bence burdan görmezler belki burdan göremezler dediğin yer çok mantıklı siz saatte iyi[/SIZE]

Gördüm ben. Tamam, 8:20'de köprü girişinde.

Birinci köprü, değil mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler oğuz gelemiyor kendisi evini taşıdı iskiyle başı dertte suyunu açmamışlar hala onun peşinde koşacakmış

Loctite getireyim mi? Gevşeyip duran cıvatalardan muzdarip olan var mı? 50 ml'lik aldıydım, tek başıma hayatta bitiremem. Bozulup ziyan olacaklar. Kuvvetli ve orta kuvvetli mevcut.

Loctite diyorum ama markası Winkel gerçi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
getir bakalım değerlendiren olur belki

Loctite getireyim mi? Gevşeyip duran cıvatalardan muzdarip olan var mı? 50 ml'lik aldıydım, tek başıma hayatta bitiremem. Bozulup ziyan olacaklar. Kuvvetli ve orta kuvvetli mevcut.

Loctite diyorum ama markası Winkel gerçi.

bir çinli olarak bana onun 100'lüğünden lazım ..:D:D:D

takım hazırlanmış hadi hayırlısı burnuma şimdiden yeşilliğin ve mangalın kokusu gelir gibi oldu :) ünal ömürün ordan yanyoldan devam et metroportu geçince ilerde zaten carrefour talebasını görürsün ...

:cat:
1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı
4-maviprens
5-oguz44758
6-Jagadam
7-FinalCUT
8-Sadık1453

Hasanım bu bahçelievler carrefour dediğin yer Ömür dimi..??

Birde senden ricam nolur şu yazıları büyük büyük yazma..
Tamam yaşlı başlı insanlarız ama hala okuyabiliyoruz..:p
Yazı sanatçısına yakışmıyor böyle ..:)

Ali kardeşim yarına gelebilirsen ne güzel olur..
O mangaldakiler tadından yenmez..
Sen bi daha düşün gene..
Bak bu kadar ısrar var..

vallah kardeşim ne kadar çok sitiyorum gelmeyi ama malesef imkansız abim tatile çıktı dükandayım pazartesi gününü kadar ama bidaki hafta olursa listenin ilk sırasına benim adımı yazın :queen::cat:

:cat:

vallah kardeşim ne kadar çok sitiyorum gelmeyi ama malesef imkansız abim tatile çıktı dükandayım pazartesi gününü kadar ama bidaki hafta olursa listenin ilk sırasına benim adımı yazın :queen::cat:

haftaya ne yapacağımıza yarınki buluşmada kararlaştırırız inş. sen haftaya pazar günü müsaitsin dimi ?

takım hazırlanmış hadi hayırlısı burnuma şimdiden yeşilliğin ve mangalın kokusu gelir gibi oldu :) ünal ömürün ordan yanyoldan devam et metroportu geçince ilerde zaten carrefour talebasını görürsün ...

benimde son rutuşlar yapıldı yola çıkmaya hazırız hadi bakalım...

bir son dakika gelişmesi... :) ben de varım, tanışalım bakalım ahaliyle.

@hattat_hasan abi mesaj attım, bakar mısın?

1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı
4-maviprens
5-oguz44758
6-Jagadam
7-FinalCUT
8-Sadık1453
9- jam session

pazardan sonra her gün uyar bana:cat:
tamam ozaman biz gene hafta arası bişeyler yaparız mutlaka sende haberdar olursun zaten... ozaman bir daha ki gezide görüşmek üzre....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

bir son dakika gelişmesi... :) ben de varım, tanışalım bakalım ahaliyle.

@hattat_hasan abi mesaj attım, bakar mısın?

1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı
4-maviprens
5-oguz44758
6-Jagadam
7-FinalCUT
8-Sadık1453
9- jam session

hemen bakıyorum.. güzel gelişme :) hadi bakalım

1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı
4-maviprens
5-sürpriz kişi :)
6-Jagadam
7-FinalCUT
8-Sadık1453
9- jam session

liste budur gezi için son çağrı

kurban bayramındada bir gezi rica ediyorum malum hafta arası çalıştığım için katılamadım tatil günlerine denk gelirse geziler her zaman varım

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet millet gittik gördük geldik sonuç mu dediniz. mükemmel insanlarla mükemmel bir gezi daha gerçekleştirdik bu güzel gün için herkese çok teşekkürler

hemen yorumu yapıştırmışsın daha üstünü başını degişmeden :cherry: wala ben yarım saat gecikmeylen geldim az önce traş oldum köpük möpük bişi yok boş suyla wala yanıyorum şuan :cherry: bide tuaf bi yorgunluk çöktü üzerime yahu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------

ama mangal harikaydı yaww nası aç adamlarmışızzz o kadar ekmek-tavuk nere gitti :cherry: birde yagmur bastırmasaydı güzel olacaktı haa birde benim noktada çay içecektik yalan oldu :cherry: arkadan gelen arkadaşları gözden kaybettik yanlış sapağa girmişler sahile dalmışlar,neyse başka zaman beklerim ama arkadaşlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben geldim temizlendim paklandım bile

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:45 ----------

geliriz kardeşim nasıl olsa daha buralardayız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar