1:hattat hasan
2:runbelx
3:innovacı
4:maviprens
5guz44758
6 Jagadam
Ben de gelecem inşallah.
sen kafanı yorma ya sana uydururum benbana uymuyo yaale: bu hafta sonu full çalışlıuyorum
r:
sen kafanı yorma ya sana uydururum ben
sen müsait olduğun günü söyle en azından ben ev sahipliği yaparım istanbulda sana söylersin hafta içi müsait olan arkadaşlar var çalışma mesaisini falan ayarlayabiliyorlar ona göre uydururuz bişeyler çok katılım olmasada güzel bir katılım olur yani![]()
eyvallah hasan saolsadece bu hafta böyle olduya bundan sonraki etkinliklere katılıırm :queen: hafta sonları ben istanbulda oluyorum zaten bjk maçlarında
)
neresi ve nasıl gelindiğini anladın dimi? hacam sen karşıdan gelenleri toplarsın sabah 9 da orda olacak şekilde organize edersin sen men mavi prensle görüştüm az önce innovacıylada görüştüm biz sizi orda bekleyeceğiz ordan basıp gideriz kadro oluştu bir süpriz olmazsa 6 kişiyiz..tama yarın görüşüyoruz
yok ordan alıcaz ne gerekirse var köyde herkesin ortak zevkine göre ortaya karışık bişeyler yapcaz inş.Mangallık malzeme getiriyoruz, değil mi?
buluşacağın kişileri ara bence burdan görmezler belki burdan göremezler dediğin yer çok mantıklı siz saatte iyianadolu yakasından gelecekler 8:20 de köprü gişelerin orada buluşalımmı sağ tarafta geniş bir alan var
hayır bahçelievler olarak geçiyo metroportu geçinde şirinevlere daha yakın aslında sen Gold bilgisayarı falan geçince ilk sağdan ataköy bahçeli evler tabelasından giriyorsun.. yarına ararım seni..1-hattat hasan
2-runbelx
3-innovacı
4-maviprens
5-oguz44758
6-Jagadam
7-FinalCUT
8-Sadık1453
Hasanım bu bahçelievler carrefour dediğin yer Ömür dimi..??
Birde senden ricam nolur şu yazıları büyük büyük yazma..
Tamam yaşlı başlı insanlarız ama hala okuyabiliyoruz..
Yazı sanatçısına yakışmıyor böyle ..
Ali kardeşim yarına gelebilirsen ne güzel olur..
O mangaldakiler tadından yenmez..
Sen bi daha düşün gene..
Bak bu kadar ısrar var..
hadı hayırlıs bakalım 15.00 ' a kada nöbetteyim
hadı hayırlıs bakalım 15.00 ' a kada nöbetteyim
1:hattat hasan
2:runbelx
3:innovacı
4:maviprens
5guz44758
6 Jagadam
Ben de gelecem inşallah.