[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
parpeline nin d.gunu son MT buluşmam demiştim ama böle özel bi gunde her nekadar tanımasam da bende olucam inş.
niye son mt buluşmasıymış? ne olduki parpinin dogum gününde :p

kesinlikle olabilir çünkü o akşamdan sonra erayı göremez oldum burnuma cinayet kokuları geliyo:queen:

hayırı işaretliycek kadar yaşıyo merak etme :p

kahvaltı organizasyonunda da belki deydi

hani bi problem çıkarda milleti kırmıyım die ööle bekletiyorum

problem yoksa RoLa war :p

peki :p
problem yok rola var :wiinkk:

Sorun olursa Yağış V.b Sirkeciden Hareme Arabalı vapurla Geçebilirsiniz :) genelde Toplaşmalarda öyLE geçeriz :) Grupsak :)

bizde şimdi senden bahsediyoduk :cherry:

Super Moderator
necdet abinin mezarı şile tarafında oturcağımız yer büyükçekmecede

bide bunun geri dönüşü war.

bence buluşma yeri de anadolu yakasında olsun.

avrupa yakasında oturanlar, buluşma mekanı o tarafta olsa da olmasada o kadar yolu zaten geri dönecekler

tezat bi buluşma programı
o zaman oralarda bi mekan bilgisi verebilirmisin zaten herşey mezarlık çıkışı netleşir diye düşünüyorum:cat:
(( Şile tarafına gidilcekmiş en başta köprüden geçerken bazı arkadaşlar için sorun olmazmı acaba '' Otomatik geçiş sistemi ve kartlı geçiş sistemi var biz nasıl geçicez.. Para olayı kalktı diyolardı ??
Bilgilendirirseniz sevinirim
sanırım bir çoğumuzda KGS kartı olacak ama bayramda köprüler beleş olmayacak mı acaba:silent:
Sorun olursa Yağış V.b Sirkeciden Hareme Arabalı vapurla Geçebilirsiniz :) genelde Toplaşmalarda öyLE geçeriz :) Grupsak :)

vapurla geçersek yol çok uzarmış öyle söylediler:silent:

Motosikleti
Dl650vstorm
bayram boyunca köprü ve otobanlar ücretsiz olacak.
bilgilerinize.:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
inşallah abi sensiz buluşmamı olur :wiinkk:
ayagın nasıl oldu?

ayağım birazdaha iyi hafif şiş kaldı oda geçer sanırımartık üstüne basabiliyorum ama deyneklerle eskiinden çok iyi

o zaman oralarda bi mekan bilgisi verebilirmisin zaten herşey mezarlık çıkışı netleşir diye düşünüyorum:cat:

sanırım bir çoğumuzda KGS kartı olacak ama bayramda köprüler beleş olmayacak mı acaba:silent:

vapurla geçersek yol çok uzarmış öyle söylediler:silent:

mezarlıktan sonra oturabileceğmiz yer çengelköyde çınaraltı olabilir alper hem kimse dağılmamış olur

mekanı cennet olsun
gelmeyi okadar istyorumki ama kısmet değil napalım
organizatör arkadaşa teşekkür ederim böyle güzel bir organizasyon için

ayağım birazdaha iyi hafif şiş kaldı oda geçer sanırımartık üstüne basabiliyorum ama deyneklerle eskiinden çok iyi

mezarlıktan sonra oturabileceğmiz yer çengelköyde çınaraltı olabilir alper hem kimse dağılmamış olur

ayagının daha iyi olmasına sevindim ümmet abi..
ama çınaraltı konusunda seninle aynı fikirde değilim... bilmediğimiz farklı biyere gidelim hemde biraz yol yapalım :wiinkk:

niye son mt buluşmasıymış? ne olduki parpinin dogum gününde :p

dogum gunuyle ilgisi yok cadı biliosun durumu !!!
Geyik candır hesabı!

keremcim takılma böyle şeylere :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Katılacak olanlara kazasız belasız yolculuklar ve Necdet abiye de Allah'tan rahmet diliyorum ..

esp

Şu anda kendıme aıt bı motorum yok ış yerınden de motoru almam ımkansız gıbı gözüküyo :( Ama böle güzel ınce düşüncelı bı buluşmada aranızda olmayı çok ısterdım zaten levente çok yakın oturuyorum :) Eğer arkasında boş yerı olan bı abımız varsa benı de almayı düşünürse çok mınnettar olurum ne gerekıosa yaparım herşeye ortağım hem benım ıçınde bı tanışma olabılırdı :) Yardımcı olabılecek bırı olursa özelden mesaj atarsa çok sevınırım :)

leventteki istasyondan sonra toplu sürüşte ortalama sürat kaç olucak peki kavacığa kadar alper bunun için bizi bi bilgilendirirsen sevinirim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çağla abla sen neyle gidiyosun ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ayagının daha iyi olmasına sevindim ümmet abi..
ama çınaraltı konusunda seninle aynı fikirde değilim... bilmediğimiz farklı biyere gidelim hemde biraz yol yapalım :wiinkk:

keremcim takılma böyle şeylere :rendeer:
yolyapalım diyosunda çağla biliyosun motor yok bende orası yakındiye düşünmüştüm hemde karlşıya gitmeden millet dağılmadan demiştim.ama sağlık olsun duruma göre bakarız artık

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bişey öğrenmek istiyorum öğümceye belediye otobüsüyle gidecem kağıthaneden nasıl gidebilirim,bilen varmı tarif edebilecek.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öğümce

bişey öğrenmek istiyorum öğümceye belediye otobüsüyle gidecem kağıthaneden nasıl gidebilirim,bilen varmı tarif edebilecek.

Selam,
Önce Beykoz'a gitmelisin.Beykoz'dan 137 hat nolu otobüs BEYKOZ-RİVA-CUMHURİYET KÖYÜ.
http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=137&BtnDetay.x=35&BtnDetay.y=12

Şakamı yapıyorsun,ciddimisin anlıyamadım.Sana otobüsle yol tarif etmek çok komiğime gitti.Avrupa yakasında seni getirebilecek
bir kardeşimiz yokmu?
Benim durumum belli değil,onun için öneride bulunamıyorum.

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selam,
Önce Beykoz'a gitmelisin.Beykoz'dan 137 hat nolu otobüs BEYKOZ-RİVA-CUMHURİYET KÖYÜ.
http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=137&BtnDetay.x=35&BtnDetay.y=12

Şakamı yapıyorsun,ciddimisin anlıyamadım.Sana otobüsle yol tarif etmek çok komiğime gitti.Avrupa yakasında seni getirebilecek
bir kardeşimiz yokmu?
Benim durumum belli değil,onun için öneride bulunamıyorum.
teşekkür ederim bilgiler için oraya otobüsle gelirim, ordan butarafa gelenler arasında müsait olan olursa dönüşte o şekilde gelirim,yada tekrar geldiğim gibi dönerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar