[İSTANBUL MT] Necdet abimizin mezarlığına ziyarete 02/10/2008 perşembe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100KM

Hemen köyün girişinde akarsu kenarında güzel bir mekan var orası veya benzeri yerler çay içmek için alternatif olabilir.

Bende müsait olursam gelmeye çalışıcam.

abi bu senin cenazeden snr gorkemle mola verdigin yermi:)

işimiz olmazsa gelmeye çalışırız:cat:

abi desenize katılamayacaz :( yaw şeh,r dısında olcamgelemyi cok isterdim.bayramdan sonra dememin nedeni bu idi.ama insallah bayramdan sonrada yaparız.O zaman katılırız.böyle anlamlı bir geziye katılmak isterdim.

herkeze selam uzn zamandır aranızda yoqtum ve tekrardan geldım :) necdet abiyi tanımasamda hakkında yapılan yorumlardan cok ıyı bırı oldugu bellı eğer bayram da izinli olabılırsem bende orada olacagım :rendeer:

Kendisini tanimasam'da yuzundeki gulumsemeden cok etkilendigim , erkenden bizleri birakip gocup gittigi icin kizdigim , abim , buyugum Nejdet abi rahat uyu , mekanin cennet olsun.

Nur içinde yat Necdet abi.

Bir aksilik olmaz ise gelmeye çalışıcam.

Super Moderator
alper öğümce ile büyük çekmece arası kaç km?
ümmet abimde vermiş cevabı ama
dediği gibi yaklaşık 110 km:cat:
Çekmece nin neresi Alper abi Sahil falan güzel oluyo ama malum hava soğuk sahil e motor bırakmamak gerek:rendeer:

Bu arada biz de Mrsagoyla Edirne yolcusu olmazsak geliriz:cat:
büyükçekmecede tekirdağ yönüne doğru yolun sağ tarafında eski su kemerlerinin yanında kanuni otağ diye bir yer var bilirmisin orayı düşündüm ben çok güzel ve de ucuz bir yer

büyükçekmecede tekirdağ yönüne doğru yolun sağ tarafında eski su kemerlerinin yanında kanuni otağ diye bir yer var bilirmisin orayı düşündüm ben çok güzel ve de ucuz bir yer
ewt alper abinin dedıgı gıbı güzel bır yer su kemerının yanında 3 tane boyle cafe var bizim eve 5km uzaklıkta :D

Tanışıp kaybettiğimiz motosiklet sevdalılarından biriydi Nejdet Abi.Mekanı cennettir inşallah.Şehridışında olucam ama iş sebebiyle erken dönmem gerekecek.Uygun zamanda gelebilirsen size katılabilirim.

çok güzel düşünmüşsünüz Alper :cat: İstanbulda olsaydım mutlaka katılmak isterdim, dualarımızı eksik etmeyeceğiz bu bayramda da

çok iyi düşünmüssün alper abi,özel sebeplerden dolayı ben katılamicam..
tekrardan allah rahmet eylesin...

Motosikleti
Dl650vstorm
ümmet abimde vermiş cevabı ama
dediği gibi yaklaşık 110 km:cat:

alper dediğin yer tarihi mimarsinan köprüsü dür.mekan sa gayet güzel bi mekandır bi kaç kez gitmişliğim var. :cat: hava soğuk olsa bile içeri kısmı var sıkıntı olmaz.:cat:
bildiğim kadarıyla motorlu araçların o köprüye girişi yasak.. haberin olsun.:cyclopsan

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar