[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu cümleden sonra Gürkan la Candostluğumu bi süreliğine yayından kaldırıyorum :cherry: o sebebini bilir... Biz gittiğimizde bakkaldan kek, kurabiye.. başkası gidince börekk.... yazdım bunu bi kenara.. Eeee yarın bende açıyorum dükkanı hayırlısı ile geldiğinde sana yan dükkandan alırım bişi yersin :))) ne çiğköfte verecem sana Gürkan ne kanat ne piliç... :queen::queen:

dostum sen bana kızamassın bunu sende biliyorsun yayından kaldırmak ne demek dehil piliç kanat seninle beraber cekirdek yesek yeterde artar her zaman dükkanın yolunu biliyorsun hayırlısıyla şu işlerini hallette görüşürüz inş :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

hamam komitesi toplantısı nı yaptık bir kaç kare resim

adamlar yedi acılı böreği kızdılar

ARKADAŞLAR BELLİ DEHİL DİYEN HERKEZE ÖZEL MEJ ATACAĞIM YARIN KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU BİLELİM LÜTFEN BÜĞÜN GELİP GELMİÇEĞİNİZİ TOPİĞE YAZIN YARIN HAMAMA GİDİYORUZ :rendeer:

Son düzenleme:
Benim Kayseriden bi dostum geliyor cuma aksam son dk haber verdi yalan oldu hamam benim için arkadaşlar kusra bakmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zırt üstü ama daha ii qeliomş sırt bölgesine

şşş ayıp oluyo o filan:queen:yok değişmedim aynıyım hiç bi değişiklik yok şükürler olsun:p

:):)

aygül sen herhangibir stand da görevli olarak fuarda bulundun mu?:silent:
yok canım ya görevli olarak gitmedim bizim standa
gezmeye gittim pazar günü :)
Şu cümleden sonra Gürkan la Candostluğumu bi süreliğine yayından kaldırıyorum :cherry: o sebebini bilir... Biz gittiğimizde bakkaldan kek, kurabiye.. başkası gidince börekk.... yazdım bunu bi kenara.. Eeee yarın bende açıyorum dükkanı hayırlısı ile geldiğinde sana yan dükkandan alırım bişi yersin :))) ne çiğköfte verecem sana Gürkan ne kanat ne piliç... :queen::queen:

abiiimmmm gelmiş özlettin abicim kendini :rendeer:
bizim dukkana gel ya çay,kahve, kapiçino :p ne istersenn
börek,kek...

aaayyy aygülde okuyo gelır birazdan kaçın beylerrr :p

:) hala burdamısınız :p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yatarsın işte sen :rendeer:

ama ııı sırt tarafı ağrıyan abimiz sendin dimi :D unutmuşum bi an :) bize yatmak yasak abi biz nöbet tutcas :D

AYGÜLDe duruyo duruyo toplu cvp atio :D tüm foruma tek seferde cvp vercek yakında :d

Son düzenleme:
Super Moderator
yok benim sağlığım şu an iyi
ama yarın oraya gelirsem pek iyi olmaz sizlere iyi eğlenceler dilerim:rendeer:

ama ııı sırt tarafı ağrıyan abimiz sendin dimi :D unutmuşum bi an :) bize yatmak yasak abi biz nöbet tutcas :D

AYGÜLDe duruyo duruyo toplu cvp atio :D tüm foruma tek seferde cvp vercek yakında :d

olsun paşam biz ayaktada atarız sana keseyi sıkma canını :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok benim sağlığım şu an iyi
ama yarın oraya gelirsem pek iyi olmaz sizlere iyi eğlenceler dilerim:rendeer:

Tüh bu Moduda Kandıramadık :D Acaba Anladılarmı naapcağımızı :D :queen:

bidakka kese atılcak olan insanlar karıştı size atmiomuyduk keseyi biz genÇLer Öyle konuştuq ya dün akşam :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar