[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu Toplam 7 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
yt_servan, jesse, muratdiksöz, egelim, Kelleci, crayzboyone, ERYİLMAZ

şu güzelliğe bakya kız olmayınca nede sakin oluyor adam kafa dinliyor

geldğimm geldiim taa vana kadar gittim geelldim anca yetiştim topiğe :queen:

vana niye gittin canım aradığını burada da bulurduk

bakalım kibriti kim çakacak bu gün:p

ateş barut olayı biz ateşiz barutlar hala piyasada yok

Son düzenleme:
eyytt aslanlarr beee... 1000 mesaja ne kalmış surda :D ama boş muhabbet yapmışsınız :D...
anlaşımlayan ve çözümlenmemişşeylere çıklık getirelim

1- bu mt hatun milleti hamam topiklerini acacaklarmıı acamayacaklarmı ( açamayacaklarını bildigim için bi problem yok gerçide ):queen:

2- 850 küsür mesaj var.. katılım 26 kişi :D.........

3- kendine güvenen şöyle gelsin bıraksın inadı bize gelsin sözünen dönen namert çıksın bizde boyleeee bundan sonraaaaa davamı neydi gözüne gübvenenmiydi bişeydi ama :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

4- bu hamam daha önceden boyle bir İNSAN kalabalıgı görmüşmüdür ?? merak içerisindeim...

5 animasyonlar için kucakta balon patlatma ( gürkan abi favorim :cherry: ) için balonları km getirecek

6 şuan söyleyeeklerim bu kadar .. ayrıca .. bence asuman o adamla evlenmiştir :queen::queen::queen:

vana niye gittin canım aradığını burada da bulurduk

patnosa mazota gittim :queen::queen::queen::queen: birde baktim cönevarr yadmiişşş uzanmiiiişşşş parmagıni yaliyüürrr.. böyük parmaği var onun yiişiiilll :queen::queen::queen:

Son düzenleme:
jesse gelen gelir kalan sağlar mt'nindir.
benimde merek ettiğim konular var canım
1- yeterince sabun vereceklermi keza yere düşeni almaya kimse cesaret edemiyecek
2- sen gürkan abiyi al bende ikinizi taşırım artık balon dayanırmı bilmem
3- aldığım duyumlara göre bu topige elecek olan dansöz anasından doğmamış boşuna sevinmeyelim
4- alan içerisinde fotoğraf çekmek yasaklanmıştır. millete reklam olmaya gerek yok merek eden gelir zaten.
5- biz neden unisex bir hamama gitmiyoruz. mesala çemberlitaş

jesse gelen gelir kalan sağlar mt'nindir.
benimde merek ettiğim konular var canım
1- yeterince sabun vereceklermi keza yere düşeni almaya kimse cesaret edemiyecek
2- sen gürkan abiyi al bende ikinizi taşırım artık balon dayanırmı bilmem
3- aldığım duyumlara göre bu topige elecek olan dansöz anasından doğmamış boşuna sevinmeyelim
4- alan içerisinde fotoğraf çekmek yasaklanmıştır. millete reklam olmaya gerek yok merek eden gelir zaten.
5- biz neden unisex bir hamama gitmiyoruz. mesala çemberlitaş

cevaplar

1- eminin zeytinyaglı sıvı sabunundan var.. pık pık pık pık ((((((:)
2- alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste :rendeer:
3- anasından dogmamışsa nerden çıkmış :queen::queen:
4- fotograf çekmek serbest ve sebildir.. için :)
5- unisex hamamda naaaaaaapppmayı planlıyosun çok merak ediyorum ..... :queen::queen::queen:

uzun eşşek oynayacak hali yok:cherry:

bak bu aklım agelmemişti :D :D :D hamamda uzun eşşek oynayalım .. güzkan abiyi yastık yaparız :D :D :queen::queen::queen:

artık seyreyle gümbürtüyü....

biziimmköyüünnn imaaammıı allttaann veerrrriiirrr saamaaaannıı usssstteeeenn geeeeliirrr dumaannıı attı paatttttıı kaç attıııııııı :D : D

bak bu aklım agelmemişti :D :D :D hamamda uzun eşşek oynayalım .. güzkan abiyi yastık yaparız :D :D :queen::queen::queen:

artık seyreyle gümbürtüyü....

biziimmköyüünnn imaaammıı allttaann veerrrriiirrr saamaaaannıı usssstteeeenn geeeeliirrr dumaannıı attı paatttttıı kaç attıııııııı :D : D

en son ben atlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar