beni yememen için börek yapıcam ayferide al gel dicem oda çok yer abi ya çanavar o :queen::rendeer:
ben afkikalı gibimiyim len :queen::wiinkk:
abi jesse hediyesi ne oldu
beni yememen için börek yapıcam ayferide al gel dicem oda çok yer abi ya çanavar o :queen::rendeer:
ben afkikalı gibimiyim len :queen::wiinkk:
abi jesse hediyesi ne oldu
onlar soguk suyla banyo yapanlar abi:queen:
istedihin renk te kalmamış:wiinkk:
morarmasın diyemi![]()
yok kardeşim hamamada hediye getirmeyin. yoksa gelmem ben:mrgreen:bana ne canımı yolda bulmadım ben:queen:
aynen:queen:
sen niye ön sırada yerini aldın ben anlamadı şindi:bounce::queen:
abi hediye diyolar:queen: morarma diyolar:queen:hamamda diyolar:queen: bunlar sede ufak da olsa bir korku oluşturmadımı:queen::queen::queen::queen:
korkma yavri korku filmine dehil hamama gidecez bırak kendini göbek taşına rahatla:queen:
bıraksınmı vayyy iyi çocuktu bee![]()
abi boyayalım
ne oluyor bakim? yoksa gürkan abiyi boyayıp zenci futbolcu diye satıcakmısınız:queen::queen::queen::queen:
ercan senin motoruda getır hamama bi kese atalım:queen:
para etmez dilaver var orada:cherry:
abi boyayalım
akşamları yokum canım ya kurtuluyorlar benden pc arızalı![]()
hamam topiği başladıgından beri iki sefer uyarı aldım 3 arkadaşımızda uzaklaştırma aldı son yılların en ilginç topiği olucak resimlerde elekten geçicek bejburenfakat hala belirsiz olan arkadaşlar kendini belli etsin diyorum :cyclopsan ki sayıyı bilelim ona göre organizasyon yapalım ne kadar çiğ köfte ne kadar yaprak dolma dimi sponsor bulmamız lazım DUYRULUR:cat:
hamam komitesi:rendeer:
Artık bu tarihimize 1.takunya savaşları olarak geçebilir....
özet:
savaş peştemal'lılar ile takunya'lılar arasında üsküdar meydanında çinili hamam mevkiinde 2009 yılı 13 şubatta yaşanmıştır.:mrgreenesnada kuyudan çıkan bir cadı.her iki tarafada 4 kova yaprak sarması ikram etmiştir.ve olay tatlıya bağlanmıştır.
kaybeden olmamıştır her iki tarafta galip gelmiştir.
dostluk kazanmıştır.:cherry:
senin ömrün bunlara dolma sarmakla geçcek kız halin vahim valla hihihihiih