[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arakdaslar bende gelıyorum...
en sonunda sızlerlede tanısmıs olacaz...
bıraz yanlıs bı yer ılk tanısma ıcın ama napalım ıdare edecez artık:D

arakdaslar bende gelıyorum...
en sonunda sızlerlede tanısmıs olacaz...
bıraz yanlıs bı yer ılk tanısma ıcın ama napalım ıdare edecez artık:D

gel arkadaşım gel keseye gel hep motorda gezerken tanışacaz değilya bide yıkanırken tanışırız:queen::rendeer::cat::wiinkk::farao::queen::bounce:

Arkadaşlar bahsetmiş olduğunuz hamam benim yakınlarımın sahip olduğu bir hamam.
Bu anlamda yardımcı olabileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli elimden geleni yaparım.
Bunun dışında yinede giderseniz Serhat ın arkadaşlarıyız derseniz,size yardımcı olurlar....

Arkadaşlar bahsetmiş olduğunuz hamam benim yakınlarımın sahip olduğu bir hamam.
Bu anlamda yardımcı olabileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli elimden geleni yaparım.
Bunun dışında yinede giderseniz Serhat ın arkadaşlarıyız derseniz,size yardımcı olurlar....

o zaman usta ilk başta sende gel yanımızda görelim seni bide sorarmısın mt istanbul gelicek sorun cıkmaz heralde anlamışsındır heralde son bişe dağa :rendeer: rezervasyon yapabiliyormu yani biz 30 kiş orda olursak başkaları rahat edemiçek bunları aydınlat yeter :bounce::rendeer::wiinkk:
ben yanınım diyince bende bi sorayım dedim :rendeer:

GKN

hamama full koruma gelicem, ama motosiklet korumasının yeterince güvenli olmadığını düşündüğümden bunu giymeye karrar verdim :p

116038.jpg

GKN

onu da benmi öğreticem abi...
bitane bundan alıcan;
1000008135.jpg

bi tanede bundan;
esstisch_09_vs17564.jpeg

kesenin kralını yaparsın:cherry::p

bende sana kese atarken;

bi tane bundan;
DSC01563.jpg

bi tanede bundan;

97391.jpg

tedarik ettimmi, sanırım mutlu oluruzzz ::winkwink

ben bunları alıyım sana haber veriyim olmasa kiraya veririm dimi :mrgreen:

bu hizmette var duyurulur:queen:

Son düzenleme:

GKN

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  uygunsuz içerikli mesajlar silinmiştir tekrarı halinde gerekli işlem uygulanacaktır.''(Konu kilitlenecektir)''
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

bizim bu topici bu kadar erken açmamızın sebebi, sohbetimizi yapmak, şimdiden makaraya başkamaktı..
sonuçta bu bir organizasyon, organizasyona katılan kimsenin de msjlarımızdan şikayeti olduğunu sanmıyorum..
diiyosanki geyik yapmayın kardeşim, sen topici peşin peşin kitle, biz telefon açar öyle yaparız organiasyonu:wiinkk:

gene kitlenecekse hiç boşuna yazmayalım çünkü siliniyo :) gönül isterdiki 100. mesajı bulsun topic .. fakat mekandan dolayıdırki espriler hep belden aşşagı gidiyo gerçi peştemal kullanıyo herkes ama :D kısmet :wiinkk:

bizim bu topici bu kadar erken açmamızın sebebi, sohbetimizi yapmak, şimdiden makaraya başkamaktı..
sonuçta bu bir organizasyon, organizasyona katılan kimsenin de msjlarımızdan şikayeti olduğunu sanmıyorum..
diiyosanki geyik yapmayın kardeşim, sen topici peşin peşin kitle, biz telefon açar öyle yaparız organiasyonu:wiinkk:

arkadaşlar lütfen yıkanmaknın faydaları, kese atma çeşitleri, temizliğin önemi, bilmeyen arkadaşlara gusül abdestinin önemi ve nasıl yapılacağı gibi konular varken neden geyik yapalım dimi

Super Moderator
arkadaşlar bu topiği sadece siz yazıp okumuyorsunuz
lütfen ona göre yazışmalar yapın
saygılar

o zaman usta ilk başta sende gel yanımızda görelim seni bide sorarmısın mt istanbul gelicek sorun cıkmaz heralde anlamışsındır heralde son bişe dağa :rendeer: rezervasyon yapabiliyormu yani biz 30 kiş orda olursak başkaları rahat edemiçek bunları aydınlat yeter :bounce::rendeer::wiinkk:
ben yanınım diyince bende bi sorayım dedim :rendeer:

nasıl olsa zaman cok sayı netleşsın hallederiz bir şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar