- Konu Yazar
hamama giren terler , beyler haberiniz olsun:cyclopsan
seninde bi keseye ihtiyacın var kemal :queen:
arakdaslar bende gelıyorum...
en sonunda sızlerlede tanısmıs olacaz...
bıraz yanlıs bı yer ılk tanısma ıcın ama napalım ıdare edecez artık![]()
arakdaslar bende gelıyorum...
en sonunda sızlerlede tanısmıs olacaz...
bıraz yanlıs bı yer ılk tanısma ıcın ama napalım ıdare edecez artık![]()
Arkadaşlar bahsetmiş olduğunuz hamam benim yakınlarımın sahip olduğu bir hamam.
Bu anlamda yardımcı olabileceğim bir konu olursa söylemeniz yeterli elimden geleni yaparım.
Bunun dışında yinede giderseniz Serhat ın arkadaşlarıyız derseniz,size yardımcı olurlar....
|
||||||||||
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi: uygunsuz içerikli mesajlar silinmiştir tekrarı halinde gerekli işlem uygulanacaktır.''(Konu kilitlenecektir)''
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
Şikayetleriniz için tıklayın
bizim bu topici bu kadar erken açmamızın sebebi, sohbetimizi yapmak, şimdiden makaraya başkamaktı..
sonuçta bu bir organizasyon, organizasyona katılan kimsenin de msjlarımızdan şikayeti olduğunu sanmıyorum..
diiyosanki geyik yapmayın kardeşim, sen topici peşin peşin kitle, biz telefon açar öyle yaparız organiasyonu:wiinkk:
o zaman usta ilk başta sende gel yanımızda görelim seni bide sorarmısın mt istanbul gelicek sorun cıkmaz heralde anlamışsındır heralde son bişe dağa :rendeer: rezervasyon yapabiliyormu yani biz 30 kiş orda olursak başkaları rahat edemiçek bunları aydınlat yeter :bounce::rendeer::wiinkk:
ben yanınım diyince bende bi sorayım dedim :rendeer:
nasıl olsa zaman cok sayı netleşsın hallederiz bir şekilde