[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslında sizin bi hamama qirerken ßide hamamdan çıkarken resimlerinizi çekmek lasım kimlerde ne değişiklikler olmuş :) hemen anlaşılsın :)

resim işini sana havale ediyorum gürkan abi :) sen resim çekmeden bırakmıyosun nasılsa :)

hamamdan çıktığında kolunu kaldıracak hali olursa çeker:queen::queen::queen::queen:

:) ya amma geyik yapmışssınız bee :) gitmeden böyle olduysanız orda kimbilir neler yapıcaksınız deliler :)))) Bu arada Cadı açç kızım bi hamam topiiiii bunlar gidiyo biz geri kalmayalım bizde gidelim.. Gerçi bizim topicte bi sen bi ben oluruz ama olsunnnnn :D

topiği açarsak katılan olur bence :D

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD koptummm :) delisinis siz yhaa :)

akıllı adamın mt de ne işi var hadi mt ye geldi bu topikte ne işi var :queen:

aslında sizin bi hamama qirerken ßide hamamdan çıkarken resimlerinizi çekmek lasım kimlerde ne değişiklikler olmuş :) hemen anlaşılsın :)

resim işini sana havale ediyorum gürkan abi :) sen resim çekmeden bırakmıyosun nasılsa :)

:queen::queen::queen:

topiği açarsak katılan olur bence :D

ya siz kınsandınız tabi biz yıkanıcazya sizde hemen yıkanın :cherry:

:queen:

yahu sizi dogdugunuzda bi ebeniz yıkamış bi de ölünce imam yıkıycak işte sevabına bide araya hamam sıkıştırmışsınız :queen:

hadi cagla topigi görelim bakalım :D varmısın yokmusuunnn. ?

jesse açarım o topiği :cherry:

sen şindi bize kötü bişeymi dedin anlamadı ben:cat:

yok canım ne münasebet sadece deli dedim okadar :p

bu hamamda bi çok kişi temizlenim derken kirlenecek anlaşılan :mrgreen::mrgreen:

vayyy merhaba hamamcılar kese bedava sabun bedava bedava çimiyoruz bedava:queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar